Ocluzie inversa clasa 3 Angle
Am 23 de ani si am fost diagnosticat cu ocluzie inversa clasa 3 Angle. Doctorul mi-a spus ca am maxilarul mic samd. Deocamdata mi-a luat doar amprenta dar din ce a vazut acolo mi-a spus ca trebuie sa-mi puna disjunctor. Inca nu era sigur daca imi pune disjunctor sau trebuie sa fac o operatie de marire a maxilarului( astea au fost cuvinetele doctorului).
Nu asta conteaza, pe mine m-ar interesa mai mult sa stiu unde sa fac operatia finala cea in care imi indreapta ocluzia. Am fost la 2 medici, unul mi-a spus sa ma duc la Bucuresti, iar cel la care am fost acum mi-a spus de Cluj. Ce parere aveti Bucuresti sau Cluj?
Si mai am o intrebare ptr cei care au trecut prin operatia asta. Operatia a fost platita ce CAS? Sau platesc eu totul?
Multumesc!
Nu asta conteaza, pe mine m-ar interesa mai mult sa stiu unde sa fac operatia finala cea in care imi indreapta ocluzia. Am fost la 2 medici, unul mi-a spus sa ma duc la Bucuresti, iar cel la care am fost acum mi-a spus de Cluj. Ce parere aveti Bucuresti sau Cluj?
Si mai am o intrebare ptr cei care au trecut prin operatia asta. Operatia a fost platita ce CAS? Sau platesc eu totul?
Multumesc!
1 comentarii
as avea si eu o intrebare mi a fost facut tratament endodontic pentru a trata infectia de la nivelul dintilor din fata unde am coroana dentara, mi -am schimbat si coroana dentara si la un an dupa acestea mi s-a umflat putin gingia este schimbata la culoare si ma doare iar la radacina dintelui.doamna doctor mi a recomandat antibiotic si mi a spus ca este o reactie a organismului.despre ce reactie estee vorba ?Tratamentul endodontic realizat corect da astfel de infectii in timp?Va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila