Ocluzie inversa clasa 3 Angle

17-12-2012
lxu
Nu este medic/terapeut
lxu
Am 23 de ani si am fost diagnosticat cu ocluzie inversa clasa 3 Angle. Doctorul mi-a spus ca am maxilarul mic samd. Deocamdata mi-a luat doar amprenta dar din ce a vazut acolo mi-a spus ca trebuie sa-mi puna disjunctor. Inca nu era sigur daca imi pune disjunctor sau trebuie sa fac o operatie de marire a maxilarului( astea au fost cuvinetele doctorului).

Nu asta conteaza, pe mine m-ar interesa mai mult sa stiu unde sa fac operatia finala cea in care imi indreapta ocluzia. Am fost la 2 medici, unul mi-a spus sa ma duc la Bucuresti, iar cel la care am fost acum mi-a spus de Cluj. Ce parere aveti Bucuresti sau Cluj?

Si mai am o intrebare ptr cei care au trecut prin operatia asta. Operatia a fost platita ce CAS? Sau platesc eu totul?

Multumesc!
1 comentarii
0
17-12-2012, ora 21:17
georgyana9022
Nu este medic/terapeut
georgyana9022
as avea si eu o intrebare mi a fost facut tratament endodontic pentru a trata infectia de la nivelul dintilor din fata unde am coroana dentara, mi -am schimbat si coroana dentara si la un an dupa acestea mi s-a umflat putin gingia este schimbata la culoare si ma doare iar la radacina dintelui.doamna doctor mi a recomandat antibiotic si mi a spus ca este o reactie a organismului.despre ce reactie estee vorba ?Tratamentul endodontic realizat corect da astfel de infectii in timp?Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul