Oh..maseaua asta de mine face probleme tuturor!

23-12-2009
irinaco
Nu este medic/terapeut
irinaco
Buna tuturor.
De cateva zile gingia din spate, maxilar inferior e umflata si sensibila la atingere. De obicei ma doare dupa ce mananc..( din cauza miscarii in exces a maxilarului probabil..). Cred ca trebuie sa imi iasa maseaua de minte(cu toate ca nu simt nimic cand ating cu limba), cele de sus au iesit dar fara durere etc! Precizez ca am 21 de ani. Ieri am simtit la atingere un fel de umflatura sub maxilar un pic dureroasa sau deranjanta la atingere..nu stiu ce poate fi..abces nu cred ca e..pentru ca nu e lipita de maxilar ci putin mai jos..la gat cumva, dar sub maxilar. Uneori de la durere simt ca si urechea ma intepa putin. Are cineva idee ce poate fi? Am inceput sa iau amoxicilina si sa vad daca o sa de inapoi umflatura sau gingia daca nu o sa contactez doctorul.
Va multumesc anticipat!
Sper ca cineva ma va putea ajuta cu vre-un sfat!!
1 comentarii
0
23-12-2009, ora 20:35
The Dentalist
Identitate neconfirmată
The Dentalist
probabil ca umflatura de sub maxilar e un ganglion; febra aveti?
E bine ca luati amoxicilina, insa trebuie sa mergeti si la medic. Va va face o radiografie, si va va confirma daca este vorba despre molarul de minte, si daca mai are sanse sa erupa sau nu.
Dupa cum ati descris, se pare ca e vorba de o pericoronarita, dar numai medicul va poate scapa de neplaceri, asa ca mergeti rapid la medic!
Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul