Olanzapina folosita de adolescenti
Buna seara. As vrea sa stiu daca tratamentul recomandat de medic cu Olanzapina este eficient in cazul depresiei si a anxietatii. Copilul meu nu are schizofrenie si nu a fost testat pentru tulburare bipolara. In plus, am citit in prospect ca nu s-au facut studii privind administarea lui decat pentru adulti. Pe langa faptul ca poate determina ingrasarea in exces, tratamentul i-ar putea face mai mult rau decat bine?
2 comentarii
Buna seara
Intr-o astfel de situatie va recomand o a doua opinie de la alt medic cu specializarea psihiatrie pediatrica.
Intr-o astfel de situatie va recomand o a doua opinie de la alt medic cu specializarea psihiatrie pediatrica.
Olanzapina este un sedativ. Nu contează că e folosit deseori ca un antipsihotic. El poate fi considerat si un bun antidepresiv. Nu îngrașă dacă nu mănânci hipercaloric si iti ti glicemia sub control. Toate medicamentele psihiatrice au nevoie de recomandarea unui psihiatru pentru a fi administrate si daca iti e prescris, poate fi folosit.
Dacă va uitati pe prospect, cam la toate psihotropele scrie ca nu trebuie administrate minorilor, decât cu acordul părinților. Asta ar fi valabil la toate medicamentele.
Dacă va uitati pe prospect, cam la toate psihotropele scrie ca nu trebuie administrate minorilor, decât cu acordul părinților. Asta ar fi valabil la toate medicamentele.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tratament Serlift
- 2Psihoza
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 5tratament psihiatric si vitamine
- 1Medicatie psihotropa+Neuro Optimizer?Se poate?
- 2Rispolept Consta ?
- 3A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
- 0Bromazepam inainte de operație?
- 25Supradozaj: doza letala?
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 10Anxietate generalizată
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 1Combinatie medicaminte
- 5Leponex sau Abilify?
- 3Tratament psihiatric nou
- 37Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
- 8Cum este mai bine sa iau anxiarul?
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: