operatie de lichid la genunchi

12-07-2009
Veronica Marin
Nu este medic/terapeut
Veronica Marin
buna seara!mi-as dori foarte tare sa ma ajutati intr-o problema pe care o are logodnicul meu.are 21 de ani si de 2 ani de zile este operat la genunchi(stang) deoarece are lichid.chiar si dupa operatie are dureri foarte mari si lichidul a reaparut.si de data aceasta in cantitate mare.are dureri groaznice si i se umfla in momentul in care se schimba vremea.a fost de asemenea si la un medic in italia unde i s-a spus ca nu trebuia sa se opereze pt k e pe baza de reumatism.a luat ceva medicamente dar...degeaba, are aceleasi dureri si umflatura.unde ar putea apela?la ce medic?la ce clinica?ce sa faca?dati-mi un raspuns va rog frumos!multumesc anticipat!
1 comentarii
0
12-07-2009, ora 21:47
dorin32
Nu este medic/terapeut
dorin32
trimite-l luni dupa-masa, pe la 4, 5 la spitalul foisor (din bucuresti), in policlinica, la consultatie la dl doctor dragosloveanu calin. este foarte posibil sa aiba un chist. ai incredere si trimite-l la o consultatie, este un profesionist si va stii cu siguranta sa ii spuna exact ce are si ce este de facut. in cazul in care nu ii place, nu se mai duce, dar eu cred ca va fi f multumit fiindca este f bun. sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns