operatie lambou molar 2.6
In urma unei operatii cu lambou la radacina molarului 2.6, medicul mi-a spus sa nu suflu nasul trei saptamani dupa ce am fost sa imi scoata atele deoarece am avut sinusul maxilar deschis. La o luna de la scoaterea atelor am fost la control, medicul spunandu-mi ca gingia se videca bine, desi in apropierea locului unde a fost cusuta gingia este inflamata si rosie (nu ma doare). Chirurgul de la oro maxilo faciale care m-a operat spune ca gingia este inflamata in apropierea operatiei ca urmare a unei OPRIRI CICATRIZANTE. Ce inseamna asta ? Si cat timp va mai fi gingia umflata acolo ? De asemenea mi-a zis sa mentin in continuare interdictia de a sufla nasul si sa merg la control peste inca o luna ? E normal sa nu pot sufla nasul timp de 2 luni de la o interventie chirurgicala care deja se vindeca ?
1 comentarii
respectati indicatiile date de chirurg si mergeti la control atunci cand v-a chemat.
avand in vedere ca el va cunoaste cel mai bine situatia clinica, el este cel mai in masura sa va urmareasca.
orice intrebari aveti adresati-le lui. pe forum nu veti avea certitudinea unei pareri avizate.
avand in vedere ca el va cunoaste cel mai bine situatia clinica, el este cel mai in masura sa va urmareasca.
orice intrebari aveti adresati-le lui. pe forum nu veti avea certitudinea unei pareri avizate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila