ore multe de somn si totusi somnolenta

02-02-2014
dabineineles
Nu este medic/terapeut
dabineineles
buna ziua. sunt baiat 23 ani. in noaptea trecuta m-am culcat la 00 si sa zicem ca am adormit pe la 00:30. m-am trezit dimineata cand inca era intuneric afara si am fost la toaleta dupa care am adormit inapoi pana la 10:40 si totusi azi la amiaza, dupamasa parca mi se prindeau ochii de somn. de multe ori mi se intampla desi dorm destule ore. am incarcat sa ma culc pe la ora 15 ca imi era somn dar nu am putut sa adorm. am si cearcane de culoare mai inchisa spre mov. curand voi incepe lucrul iar problema va fi mai mare. ce pot face ca orele dormite sa fie de calitate? multumesc frumos
3 comentarii
0
02-02-2014, ora 19:46
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
De multe ori somn mult da senzatia de oboseala, sau un ficat marit la fel, adormi dupa ce mananci, ai cearcane mari si o piele obosita.
0
03-02-2014, ora 01:00
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Somnolenta. La varsta dumneavoastra nu e normal sa se intample ceea ce spuneti. Va recomand sa faceti o serie de investigatii. Poate fi o problema de sanatate care trebuie tratata si o sa reintrati in normal. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
03-02-2014, ora 12:29
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Daca ti se intampla asta luni la rand, atunci sa te ingrijorezi.

Eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji daca ti s-a intamplat o data doar.

Stresul, frigul, alimentatia nesanatoasa, lipsa miscarii, toate acestea iti afecteaza calitatea somnului.

Ani la rand am avut probleme cu somnul, dormeam 12 ore si mi-era somn tot timpul si in urma multor investigatii nu am descoperit nimic in neregula cu mine. Intre timp lucrurile au revenit la normal.

Incearca sa nu mananci greu seara, sa fii foarte activ ziua, sa nu mai dormi la pranz, iar noaptea sa iti aloci 8 ore de somn, nu mai mult. Somnul in exces te face sa te simti si mai obosit intr-un final.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 10 cauze ale somnolenței din timpul zilei
  • Solriamfetol: cel mai eficient tratament pentru somnolența excesivă în timpul zilei la pacienții cu apnee obstructivă în somn
  •