orl..am o problema la urechea stanga de cateva luni
Buna ziua! am si eu o problema la urechea stg..am fost la orl mi-a scos un dop si m-a trimis acasa zicand ca mi se va desfunda complet...nu sunt la prima extragere de genul asta pentru ca am orificiul mic si regulat se infunda..am ajuns acasa si dupa cateva zile aceeasi senzatie de ureche infundata.M-am intors la orl iar doamna aceea m-a trimis sa imi fac audiograma si timpanograma, , le-am facut iar la timpanograma mi-a zis ca intr-adevar este infundata stg fata d dreapta...ca tratament mi s-a dat pinosol bixtonim xilo 7 zile 3 pufuri d 3 ori p zi, apoi 7 zile d 2 ori si 7 zile 1 puf la fel si pinosol...nu m-au ajutat deloc...acum dupa 3 luni sunt la fel cand am revenit la tratament si i-am spus ca am aceeasi senzatie dupa acest tratament a spus ca trebuie sa fac si niste inhalatii...urechea e la fel...ma puteti ajuta?
1 comentarii
trimite rezultatul audiograma+ timpanograma pe mail
pentru nas desfunda bine cu bixtonim.. sufla puternic nasul ficere parte separat.
foloseste guma de mestecat des. compara baloane si umflale cate 4-5 minute de 3 ori pe zi ( pana pocnesc urechile)
incalzeste urechile cu saculet sare, uscator par sau un bec rosu
pentru nas desfunda bine cu bixtonim.. sufla puternic nasul ficere parte separat.
foloseste guma de mestecat des. compara baloane si umflale cate 4-5 minute de 3 ori pe zi ( pana pocnesc urechile)
incalzeste urechile cu saculet sare, uscator par sau un bec rosu
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.