osteomielita postradioterapie

08-07-2013
maryzu
Nu este medic/terapeut
maryzu
Sotul meu a fost diagnosticat in 2011 cu neoplasm buza inferioara. A fost operat la un cabinet de chirurgie maxilo-faciala, iar in urma biopsiei s-a confirmat diagnosticul. I s-au recomandat 26 sedinte radioterapie in zona gurii. In urma acestor sedinte i s-a spus ca a scapat de neoplasm si consecintele acestuia dar a facut osteomielita postradioterapie la maxilarul inferior. De atunci are dureri mari. I s-a facut un implant cu conuri de gentamicina, gentamicina perfuzabila. I s-au extras dintii afectati, i s-a curatat osul mandibular. Durerile continua. Ce se poate face pentru a ameliora aceste dureri?
1 comentarii
0
15-07-2013, ora 00:28
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Probabil ca sotul dumnevoastra are ca si complicatie postradioterapie osteonecroza, produsa atat de radiatii cat si de focarele dentare infectionase prezente la nivelul mandibulei( i s-au facut si extractii/tratamente inainte sa inceapa sedintele de radioterapie? ). Cred ca cel mai bine sa va adresati Sectiei de Chirurgie OMF de la Spitalul Dan Theodorescu ( Calea Plevnei 19)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul