Pacient cu reflex de voma accentuat
Salutare!
Subiectul este dedicat mai mult pacientilor decat medicilor stomatologi.
De fiecare data cand merg la stomatolog simt o frustrare uriasa pentru ca sunt un pacient cu un reflex de voma accentuat. Pana si o banala plomba pentru mine este un chin (dar si pentru stomatolog). Am reusit sa mi plombez niste dinti pozitionati mai in fata, dar am neaparat nevoie de un tratament de canal, asa ca nici nu ma gandesc sa apelez la stomatologii de pana acum, mai ales ca mi au spus sa caut pe altcineva pentru asta. Am incercat si inhalosedare, fara rezultat.
A mai experimentat cineva aceasta problema si a gasit vreun stomatolog care s a descurcat in conditiile pe care le am descris?
Multumesc
Subiectul este dedicat mai mult pacientilor decat medicilor stomatologi.
De fiecare data cand merg la stomatolog simt o frustrare uriasa pentru ca sunt un pacient cu un reflex de voma accentuat. Pana si o banala plomba pentru mine este un chin (dar si pentru stomatolog). Am reusit sa mi plombez niste dinti pozitionati mai in fata, dar am neaparat nevoie de un tratament de canal, asa ca nici nu ma gandesc sa apelez la stomatologii de pana acum, mai ales ca mi au spus sa caut pe altcineva pentru asta. Am incercat si inhalosedare, fara rezultat.
A mai experimentat cineva aceasta problema si a gasit vreun stomatolog care s a descurcat in conditiile pe care le am descris?
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua, exista si un tratament medicamentos care se poate administra cateva zile inainte de sedinta de stomatologie. Discutati cu medicul dumenevoastra posibilitatea de a incerca si varianta aceasta.
Multumesc pentru raspuns. Credeti ca anestezia intravenoasa poate fi o solutie?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Este urgenta?Cat de grav?
- 1Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 1Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar