Pansament masea

18-03-2009
volt
Nu este medic/terapeut
volt
Am avut o plomba care acum ceva timp s-a rupt partial. Am mers la dentist si a curatat maseaua cu pricina si a pus o baza de ciment ionomer de sticla. Timp de o saptamana totul a fost ok, dar apoi am inceput sa simt ca un fel de presiune in interiorul maselei si o mica durere (si asta chiar si cand nu mananc). Durerea apare de obicei seara si trece daca iau algocalmin de exemplu. Pansamentul il am de 2 saptamani deja. Va rog sa-mi spuneti daca aveti idee care este cauza acestei dureri.
Dupa ce voi avea plomba definitiva credeti ca va trece?
2 comentarii
0
19-03-2009, ora 12:50
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
buna ziua...caria a fost prea profunda...si s-a ajuns ff aprope de nerv sau chiar a ajuns la nerv.in acest caz trebuie scos "nervul"
0
07-08-2009, ora 00:43
kinderutz
Nu este medic/terapeut
kinderutz
as dori sa va intreb dak am o masea sparta jumatate mai poate fi "reparata"? respectiv plombata?va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul