Papilom pe limba

Papiloame pe limba mă dor ustura ce sa fac cu ele, de ce mi-au apărut, ce pot cu ce pot trata mulțumesc
3 comentarii

Buna ziua,
Cred ca este vorba despre papile gustative inflamate din cauza unor alimente mai condimentate.
Trebuie sa evitati sa mancati foarte sarat, iute sau dulce.
Cred ca este vorba despre papile gustative inflamate din cauza unor alimente mai condimentate.
Trebuie sa evitati sa mancati foarte sarat, iute sau dulce.

Mulțumesc frumos pentru răspuns doamna Geanina doctorita, dar astea sânt periculoase se cancerizeaza sânt speriată am citit pe forum, google va rog să-mi spuneți cei de făcut mă doare limba un pic dimineața simnt limba sensibila mă ustura unde am papilomul Am pe limba intro parte
pe partea stângă este că o bubița alba și margine roșie și două chiar pe limba langa gat amigdale mulțumesc ptr răspuns sănătate să vă de-a Dumnezeu Mulțumesc
pe partea stângă este că o bubița alba și margine roșie și două chiar pe limba langa gat amigdale mulțumesc ptr răspuns sănătate să vă de-a Dumnezeu Mulțumesc

Buna seara,
Diagnosticul corect il pune medicul stomatolog. Papilomul nu apare pe limba niciodata.
Va recomand sa mergeti la un control.
Diagnosticul corect il pune medicul stomatolog. Papilomul nu apare pe limba niciodata.
Va recomand sa mergeti la un control.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15limba
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 3limba rosie si ustura.
- 4pete albe si crapaturi adanci pe limba!!!
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 9probleme fiere sau candida bucala ?
- 6HPV-ul se raspandeste in corp
- 3Limba galbena + rubeola... cred
- 1Papiloame sau Alunite?
- 1Excrescente la baza limbii.. de o luna
- 1senzatia de limba arsa
- 0Constipatie, limba incarcata
- 4Rog Raspuns - probleme la stomac
- 0Ulceratie baza limbii lateral dreapta
- 1Biluta tare sub limba
- 28Probleme la limba
- 4Hemipareza hemilimba dreapta