Papilom pe limba
Papiloame pe limba mă dor ustura ce sa fac cu ele, de ce mi-au apărut, ce pot cu ce pot trata mulțumesc
3 comentarii
Buna ziua,
Cred ca este vorba despre papile gustative inflamate din cauza unor alimente mai condimentate.
Trebuie sa evitati sa mancati foarte sarat, iute sau dulce.
Cred ca este vorba despre papile gustative inflamate din cauza unor alimente mai condimentate.
Trebuie sa evitati sa mancati foarte sarat, iute sau dulce.
Mulțumesc frumos pentru răspuns doamna Geanina doctorita, dar astea sânt periculoase se cancerizeaza sânt speriată am citit pe forum, google va rog să-mi spuneți cei de făcut mă doare limba un pic dimineața simnt limba sensibila mă ustura unde am papilomul Am pe limba intro parte
pe partea stângă este că o bubița alba și margine roșie și două chiar pe limba langa gat amigdale mulțumesc ptr răspuns sănătate să vă de-a Dumnezeu Mulțumesc
pe partea stângă este că o bubița alba și margine roșie și două chiar pe limba langa gat amigdale mulțumesc ptr răspuns sănătate să vă de-a Dumnezeu Mulțumesc
Buna seara,
Diagnosticul corect il pune medicul stomatolog. Papilomul nu apare pe limba niciodata.
Va recomand sa mergeti la un control.
Diagnosticul corect il pune medicul stomatolog. Papilomul nu apare pe limba niciodata.
Va recomand sa mergeti la un control.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete pe limba
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 2pete dureroase pe limba
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 0Dupa operatia cu radiofrecventa papilom lueta
- 1muscatul limbii in somn
- 1cancer limba
- 3am un papilom amigdala palatina stanga. cat de periculos este?
- 3Papilom pe limba
- 0senzatie limba arsa
- 12fibrom pediculat conjunctiv
- 4Limba alba cu bubițe rosii
- 1Pete pe limba
- 1Papile gustative
- 3Umflatura sub limba
- 1Mic depozit alb pe limba
- 2Usturime sub limbă.
- 0Problema la limba/ Dl Doctor Tovaru sau Dna Dr. Parlatescu
- 1Durere sub limba
- 12Zona papilelor circumvalate mai pronunțată într-o parte