paralizie temporara la mana dreapta dimineata
dimeneata, am o paralizie temporara la mana dreapta, de la cot pana in varful palmei.lucrez in constructii si banuiesc ca e si din cauza efortului depus uneori.dupa 5-10 minute de incalzire, dimineata, de dezmortire a degetelor totul devine la normal, atat ca nu mai am forta initiala in mana.
initial credeam ca dormeam cu mana sub mine dar am observat la munca, cand am reinceput sa refolosesc ciocanul pneumatic, de la trepidatii simt aceasi senzatie, dureri,..o usoara paralizie daca pot sa ii spun asa.
am aceasta problema d evreo 2-3 saptamani desi nu zilnic de pun un efort escesiv, si doar dimineata cand ar trebui sa fiu odihnit, deci nu cred ca e vb de o febra musculara.
asteptun diagnostic sau sfaturi.multumesc!
initial credeam ca dormeam cu mana sub mine dar am observat la munca, cand am reinceput sa refolosesc ciocanul pneumatic, de la trepidatii simt aceasi senzatie, dureri,..o usoara paralizie daca pot sa ii spun asa.
am aceasta problema d evreo 2-3 saptamani desi nu zilnic de pun un efort escesiv, si doar dimineata cand ar trebui sa fiu odihnit, deci nu cred ca e vb de o febra musculara.
asteptun diagnostic sau sfaturi.multumesc!
2 comentarii
precizez ca am 35 de ani, cca 60 kg..1, 64 m
Buna seara!
Poate fi vorba despre o compresie a nervului ulnar la nivelul cotului, de o elongatie a plexului brahial, de un sindrom compresiv cervical etc etc etc.
In toate cazurile trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Poate fi vorba despre o compresie a nervului ulnar la nivelul cotului, de o elongatie a plexului brahial, de un sindrom compresiv cervical etc etc etc.
In toate cazurile trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu