parinti vor sa ma controleze ???????????

20-01-2010
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
parinti mei vor sa ma controleze, in special tata,
anul asta implinesc 23 de ani stau cu ei, lucrez 5 zile pe saptamana, merg si la faculta cand apuc, el insista mereu sa ma tin de faculta, cand plec la scoala are el impresia ca umblu prin oras, i spunea mamei mele sa vina amndoi sa ma urmareasca ca sa-i demonstreze ca eu nu sunt la scoala, eu chiar la scoala eram, as vrea sa ma mut in oras cu prietenul. dar si el inca e la faculta si nu lucreaza, parca nu e complet hotarat sa ne mutam impreuna, desi aveam o relatie de 5 ani( el are 24), si nu stiu ce sa ma fac, acasa ai mei ma obosesc cu ideile lor, ma controleaza seara daca sunt in camera, nu prea ies niciunde, lucru, , , acasa, cu prietenul meu ma vad foarte rar( cam de 2 ori pe saptamana) desi locuim pe aceasi strada. vorbim mai mult la telefon, un timp am fost despartiti pt ca m-am obosnuit fara el, eu nu m erg acasa la el, nici el la mine nu poate veni, sex nu am mai facut de vreo 3 luni, in ultimul an de vreo 12 ori, incet incet ma indepartez de el, nu mai am nevoide de el, tata mi-a spus ca daca ma mut in oras sa nu ma mai intorc acasa, eu m-as muta cu prietenul meu, numai asa salvam relatia, dar pe de o parte mi-e frica ca nu o sa ne descurcam cu bani si de acasa nu mai primesc nici un ajutor. astept un raspuns de la un medic, simt ca o iau razna.
1 comentarii
0
20-01-2010, ora 18:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Linisteste-te, asa sunt parintii, asa ai sa fii si tu cand o sa fii mama- ma rog, sau aproape asa ca ei -,.pisalogi, exagerati uneori, superprotectivi, suspiciosi etc. dar toate astea au un singur substrat : dragostea ce ti-o poarta. Si, sa fim realisti, in jungla din jurul nostru nici nu poate fi altfel, comportamentul parintilor e de inteles. Fii sigura ca atunci cand va apare barbatul care te iubeste si este pentru tine se vor bucura, il vor accepta, vei pleca de langa ei si vei avea libertatea pe care o doresti. Eu nu te sfatuiesc sa lasi casa parintilor si sa pleci cu un om cu care ai tu impresia ca te vei descurca fara griji.mai ales daca lui nu-i prea surade ideea de a evada cu tine in alt oras ; vei avea probleme caci nu mi se pare ca acestui prieten i s-au aprins calcaiele prea tare dupa tine, plus ca viata azi este foarte grea cand nu-i ai pe cei care cu adevarat tin la tine alaturi.Nu mai fi nervoasa, ai rabdare caci ce-i pentru tine va veni, si parintii trebuie mereu sa-i asculti si sa-i respecti, iti vor binele.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul