Parintii ei nu ma vor
Salutare! Vorbesc cu o fata de 6 luni de zile. Noi 2 ne iubim enorm enorm de mult, ne intelegem perfect.. ne oferim sprijin unul altuia... totul e frumos intre noi 2.. nu ne-am gandit vreodata ca va decurge atat de bine relatia noastra... Dar totusi e o problema... Fratele ei mai mare (ea are 16 ani iar fratele ei 28) nu ma accepta pe mine.. iar el i-a influentat si pe parinti. Ei nu ma accepta pe mine din cauza ca am un mic defect la picior.. operatie pe care o voi avea in primavara si va fi totul ok.. dar el nu ma accepta.. si asa, i-a influentat si pe parinti, care acum nici ei nu mai sunt deacord. Noi ne vedem foarte rar.. acum ca nu suntem in timpul scolii, ne vedem odata la 3-4 saptamani, iar atunci cate 3-4 ore. Ieri cand ne-am vazut, a sunat-o fratele ei.. el e foarte agresiv.. a ajuns acasa si i-a zis "termin-o cu handicapatul ala" si a si batut-o, iar parintii ei nu-i spun nimic, zicand "el stie ce-i mai bine pentru tine". Eu am incercat sa vorbesc cu el... sa-i spun ca nu e cum crede el.. I-am zis sa iesim sa ma cunoasca, sa vada cu cine umbla sora lui de 6 luni de zile.. dar mi-a zis sa nu o mai caut, ca ma va batea.. Eu am 18 ani, o iubesc enorm de mult, e totul pentru mine.. simt asta.. dar nu stiu ce as putea face sa-i fac pe parintii ei sa inteleaga.. Vreau sa ma duc la ea acasa sa vorbesc cu parintii ei, dar ea nu ma lasa.. zice ca fac si mai rau... eu nu-i cunosc pe parintii ei, dar zice ca-s foarte rai.. Nici ea nu vrea sa ma lase, si ea ma iubeste.. dar credeti-ma ca nu stiu ce sa mai fac... :( Am mai trecut prin asta acum vreo 2 luni, dar am facut o pauza timp de cateva zile, dand impresia ca am terminat-o... Dar iar aceasi problema.. Ea nu vorbeste cu ei despre mine ca ei se enerveaza si tipa la ea... ii este frica.. Parintii mei spun sa o las, nu vor sa-mi faca fratele ei sau familia ei ceva rau.. Dar eu nu pot sta cu mainile in san.. Trebuie sa fac ceva, o iubesc :(.. Va rog, ajutati-ma.. simt ca innebunesc :( :(
2 comentarii
Te-ai gandit ca este poate prea devreme pentru aceste lucruri? Ea 16 ani, tu 18? Ea este inca la scoala generala pe cand tu...Poate ca parintii ei si ai tai de fapt nu sunt de acord cu aceasta relatie din cauza varstei si a diferentelor dintre voi. "Restul" sunt "instrumente/motive"(asa-zisul handicap al tau) folosite pentru a intrerupe relatia. Fratele ei se simte responsabil pentru sora lui si incearca sa o protejeze atat/asa cum poate.
Daca o relatie incepe cu probleme este foarte probabil ca va continua la fel. Gandeste-te serios la viitorul unei relatii in care toti ceilalti sunt impotriva. Se presupune ca o relatie trebuie sa aduca bucurie si implinire, nu suferinta, scandaluri, certuri si batai...
Daca o relatie incepe cu probleme este foarte probabil ca va continua la fel. Gandeste-te serios la viitorul unei relatii in care toti ceilalti sunt impotriva. Se presupune ca o relatie trebuie sa aduca bucurie si implinire, nu suferinta, scandaluri, certuri si batai...
Da... m-am gandit.. dar si ea ma iubeste pe mine si nu vrea sa ma lase...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie