Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
buna!
va rog, am nevoie urgenta de un sfat si nu am pe cine sa intreb atat de rapi
acu 3 sapt am avut un contact sexual neprotejat si m-am gandit ca pt siguranta sa iau escapelle desi poate nu era asa un mare risc deoarece mi se terminase menstruatia de 3 zile.
dupa o saptamana am avut o sangerare de 3 zile...deci hormonal m-a dat peste cap.
sapt asta s-a intamplat un accident, s-a spart prezevativul dar menstruatia inca imi intarzie din cauza pastilei luata de acum 3 sapt.
si sunt in impas! sa iau pastila inca o data sau nu? risc o infertilitate? cand ar veni urmatoarea menstruatie daca iau iar? cu atatia hormoni dati peste cap in ultima luna, daca cumva pastila nu isi face efectul si raman insarcinata copilul risca sa nu fie sanatos? va multumesc
va rog, am nevoie urgenta de un sfat si nu am pe cine sa intreb atat de rapi
acu 3 sapt am avut un contact sexual neprotejat si m-am gandit ca pt siguranta sa iau escapelle desi poate nu era asa un mare risc deoarece mi se terminase menstruatia de 3 zile.
dupa o saptamana am avut o sangerare de 3 zile...deci hormonal m-a dat peste cap.
sapt asta s-a intamplat un accident, s-a spart prezevativul dar menstruatia inca imi intarzie din cauza pastilei luata de acum 3 sapt.
si sunt in impas! sa iau pastila inca o data sau nu? risc o infertilitate? cand ar veni urmatoarea menstruatie daca iau iar? cu atatia hormoni dati peste cap in ultima luna, daca cumva pastila nu isi face efectul si raman insarcinata copilul risca sa nu fie sanatos? va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6se poate intampla ceva nedorit? sarcina?
- 3am motive sa fiu speriata?
- 1pilula de a 2 a zi
- 2Avort medicamentos?
- 0Pilula de a doua zi EllaOone
- 0Pilula de a doua zi + artizia
- 2Sarcina cu Ellaone?
- 0Escapelle Urgent
- 0Escapelle dupa 68 ore
- 9Exista riscul de sarcina?
- 0Epilepsie si pastila de a doua zi
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 0Care este tatal copilului?
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Avort aspiratie si contraceptie
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 0Am nevoie de ajutor! Pastila de a doua zi - mai pot lua una dupa 2 luni?
- 3Pastila de a 2 a zi. Sunt insarcinata?
- 0Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: