Si-a dat drumul in mine
Vineri am dat drumul in iubita mea, si am luat pilula de a 2 zi, dupa cara simbata am dat iar drumul... ea nu vrea sa rămînă însărcinată si sa ajunga la avort, ce sa fac acum ??? De la pilula aia i se face rau... si ea se foloseste odata pe jumatatate de an mio zis la farmacie... ce as putea face acum ca sa nu rămînă însărcinată???
1 comentarii
Buna ziua,
acum nu mai puteti face nimic, pe viitor va recomandam ca domnisoara sa mearga la un medic specializat in contraceptie care sa ii recomande o metoda contraceptive potrivita pentru varsta ei. In cazul in care nu foloseste metode de contraceptie exista posibilitatea sa ramana insarcinata. Pilula de urgenta are o concentratie hormonala foarte mare de aceea nu este recomandat sa fie folosita decat in cazuri de urgenta, altfel provoaca dereglari hormonale
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
acum nu mai puteti face nimic, pe viitor va recomandam ca domnisoara sa mearga la un medic specializat in contraceptie care sa ii recomande o metoda contraceptive potrivita pentru varsta ei. In cazul in care nu foloseste metode de contraceptie exista posibilitatea sa ramana insarcinata. Pilula de urgenta are o concentratie hormonala foarte mare de aceea nu este recomandat sa fie folosita decat in cazuri de urgenta, altfel provoaca dereglari hormonale
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pilula de a doua zi... nelamurire
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 0Eficienta pastilei de a doua zi.
- 2Escapelle a avut efect?
- 4contact sexual neprotejat dupa escapelle
- 0Pilula de a doua zi
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 1Pot să fiu însărcinată?
- 0Escapelle și microgynon
- 2Sarcina chiar și după escapelle?
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 1Pastila de a doua zi, in cât timp își face efectul
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 0Escapelle scurgeri
- 0Sângerare inainte de ovulatie
- 0Reacții de la Escapelle sau sarcina ?
- 1Posibilitate sarcina, act sexual neprotejat cu ejaculare
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
- 0Pilula de a doua zi/ Sarcina
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: