Si-a dat drumul in mine
Vineri am dat drumul in iubita mea, si am luat pilula de a 2 zi, dupa cara simbata am dat iar drumul... ea nu vrea sa rămînă însărcinată si sa ajunga la avort, ce sa fac acum ??? De la pilula aia i se face rau... si ea se foloseste odata pe jumatatate de an mio zis la farmacie... ce as putea face acum ca sa nu rămînă însărcinată???
1 comentarii
Buna ziua,
acum nu mai puteti face nimic, pe viitor va recomandam ca domnisoara sa mearga la un medic specializat in contraceptie care sa ii recomande o metoda contraceptive potrivita pentru varsta ei. In cazul in care nu foloseste metode de contraceptie exista posibilitatea sa ramana insarcinata. Pilula de urgenta are o concentratie hormonala foarte mare de aceea nu este recomandat sa fie folosita decat in cazuri de urgenta, altfel provoaca dereglari hormonale
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
acum nu mai puteti face nimic, pe viitor va recomandam ca domnisoara sa mearga la un medic specializat in contraceptie care sa ii recomande o metoda contraceptive potrivita pentru varsta ei. In cazul in care nu foloseste metode de contraceptie exista posibilitatea sa ramana insarcinata. Pilula de urgenta are o concentratie hormonala foarte mare de aceea nu este recomandat sa fie folosita decat in cazuri de urgenta, altfel provoaca dereglari hormonale
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 10Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu?
- 3e cazul sa iau pilula de a doua zi?
- 1pilula de a 2 a zi
- 2postinor 2
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 9Am nevoie de un raspuns
- 2Pilula Escapelle
- 0Pilula de a doua zi EllaOone
- 4Intarziere ciclu
- 2Sunt gravidă??
- 2Postinor
- 4Sarcina ? Ajutor
- 0Contracepție