Intarziere ciclu
Buna! Acum vreo luna si ceva s-a intamplat ca printr-o joaca cu iubitul meu, facand petting, el avea prezervativ pus si a ajuns la ejaculare. A ejaculat, a dat prezervativul jos. El spune sigur ca nu a atins nimic si s-a sters putin de un servetel umed si apoi s-a jucat cu vaginul meu si a introdus putin degetul. De frica, a doua zi, peste vreo 13 ore am luat Estelle. Atunci cand a fost toata treaba abia in ziua aceea terminasem menstruatia. Ideea este ca dupa ce am luat pastila, dupa vreo 6 zile am avut acea sangerare de vreo 5 zile si acum trebuia sa imi vina menstruatia si deja a intarziat 10 zile si nimic. Ce imi recomandati sa fac? Mentionez ca nu am ciclu regulat. De obicei imi intarzie sau imi vine mai repede menstruatia.
4 comentarii
Buna ziua,
Pilula de a doua zi provoaca dereglari hormonale de aceea nici nu este recomandat sa o folositi va mijloc contraceptiv. Pentru linistea dvs va recomandam sa efectuati un test de sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Pilula de a doua zi provoaca dereglari hormonale de aceea nici nu este recomandat sa o folositi va mijloc contraceptiv. Pentru linistea dvs va recomandam sa efectuati un test de sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
A fost doar de urgenta. Nu am folosit si nu o sa mai folosesc vreodata. A fost doar pentru teama de a nu ramane insarcinata. Nu sunt pregatita. Cu toate ca sunt sigura ca erau sanse extrem de mici spre deloc sa raman. Oricum de obicei imi intarzie sau imi vine mai repede. Am avut intarzieri de 10 zile si inainte. O sa mai astept poate pana la urma vine. Si o sa fac un test. Multumesc!
Mi-a venit astazi menstruatia. Credeti ca mai e vreo sansa sa fi ramas?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 2Urgent! Escapelle
- 2Secretii vaginale maronii
- 1Pot sa raman gravida?
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 0De ce nu a functionat pilula de a doua zi?
- 0Escapelle dupa 68 ore
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 1Ajutati-ma, va rog din suflet! probleme dupa Escapelle
- 2Efecte pe termen lung ale pastilei De a doua zi
- 9Exista riscul de sarcina?
- 0Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Pastila de urgentă - lipsa menstruație
- 5Pastila de a doua zi
- 0Escapelle
- 1Escapelle, dar nu sunt in perioada fertila..
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
- 0Contraceptie si pastila de a doua zi dizolvata in cafea
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: