pe gingie am o umflatura rosie, de marimea unui bob de mazare

22-03-2010
alleexx_k
Nu este medic/terapeut
alleexx_k
Buna seara.

In dimineata aceasta am observat ca pe gingie am o umflatura rosie, de marimea unui bob de mazare, din care curge un fel de puroi galbui daca il apas, ce ar putea sa fie ??? am crezut la inceput ca ar putea fi gingivita sau stomatita, caci se inflameaza gingia, insa pe mine putin ma si doare, insa este suportabila durerea, acel puroi galbui ma ingrijoreaza. ce infectie s-ar putea sa fie ??? Am o igiena orala zilnica.
6 comentarii
0
22-03-2010, ora 19:49
alleexx_k
Nu este medic/terapeut
alleexx_k
Tocmai am scos o cantitate semnificativa de puroi din el apasandu-l, a doua oara a iesit si putin sange. ce unguent imi recomandati pentru astfel de infectii? multumesc!
0
23-03-2010, ora 00:26
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
mergeti urgent la dentist. faceti si o radiografie a dintilor care sunt chiar langa zona umflata.
0
23-03-2010, ora 10:54
monicamm85
Nu este medic/terapeut
monicamm85
Si eu zic sa mergeti la dentist, va poate pune un diagnostic corect si va poate indica o solutie eficienta. Daca nu aveti un dentist ok, puteti cauta pe site-uri de doctori care au ratinguri, ajuta la orientare in alegerea doctorului.
0
13-09-2013, ora 20:48
Anisoara 1
Nu este medic/terapeut
Anisoara 1
Buna seara.Am si eu o mica problema cu gingia si nu stiu daca e ceva serios sau nu.Cu o luna in urma, gingia a inceput sa singereze la periaj, in zona caninului inferior.S-a inflamat, s-a facut rosie si durea.Am schimbat periuta de dinti cu una moale si nu mai e rosie, inflamatia si durerea au disparut, insa singerarea a ramas.Apare singe chiar si la cea mai mica atingere.Mi se pare ca e un pic "dezlipita" de canin si dintele alaturat. Este deranjanta situatia pentru ca nu pot peria corect zona si sper sa nu-mi faca acest lucru probleme mai mari in viitor.Multumesc anticipat pentru raspuns.
0
14-09-2013, ora 09:13
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Poate fi vorba de o tehnica de periaj inadecvata sau o iritatie locala ce se "exprima" prin sangerare. O vizita la dentist ar fi binevenita sa verifice existenta/inexsitenta tartrului supra/ subgingival sau orice alta cauza.
0
09-09-2016, ora 16:58
Adepoju
Nu este medic/terapeut
Adepoju
Buna, daca ma puteti ajuta. Cam de 3 luni mi-a aparut o umflatura ca o biluta pe gingie in interior sub limba, e mobila.Am fost la orl unde mi-a zis ca e de la glandele salivare, imi este infundata, mi-a facut masaj si cu laser pe umflatura. Mi-a mai zis ca biluta poate ramane mult si bine acolo sau poate sa se retraga, cat timp nu se umfla mai tare e bine. Poate fi asa cum zice domnul doctor? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea fermității gingivale crește probabilitatea de inflamație gingivală
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •