Pentru aviva(?)

02-04-2007
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu stiu daca am retinut bine usernameul, insa te rog sa repeti intrebarea adresata direct prin mesaj deoarece am sters-o din greseala! Scuze!
18 comentarii
0
05-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Din nou, scuze!
0
11-08-2008, ora 00:00
tazu
Nu este medic/terapeut
tazu
streptococu alb..am inteles de la un domn doctor dermatolog k este cel mai rau???

asta e diagnosticul meu:(
0
25-03-2009, ora 21:49
Florin83
Nu este medic/terapeut
Florin83
Buna seara, am o mare problema si nu stiu unde sa postez, poate imi va raspunde si mie cineva.Pe capul penisului am multe bubite albe de f multa vreme, par a fi niste cosuri ce au o substanta alba in interior, chiar sunt f multe, problema e ca am inceput sa am mancarimi, sa ma usture sa se puna o pielita alba, iar de curand tot penisul a inceput sa se umple cu bubite si ma mananca, ce as putea sa fac?
0
13-04-2009, ora 01:01
maria marin
Nu este medic/terapeut
maria marin
Buna ! am o problema, m am certat cu sotu si am plans, seara mi au aparut niste nici nu stiu cum sa va explic..k niste blande asa mici si doar pe o parte, a 2 zi aveam toata fatza si ma si mananca uneori.. asta se intampla de vro 4 zile acum sunt k niste borbonele in piele si pe nas si dupa urechi si i mi face o piele foarte urata si tare. Ce sa fac? i mi e si frica sa ma duc la spital sincer.. VA MULTUMESC!
0
13-04-2009, ora 01:40
maria marin
Nu este medic/terapeut
maria marin
Buna tot eu sunt as dori un raspuns concret si cat mai rapid.
0
15-04-2009, ora 22:03
Alex_tofan_tm
Nu este medic/terapeut
Alex_tofan_tm
Buna Florin83! Nu este bine sa stai cu acele "bubitze albe" care cred ca sunt condiloame...acestea netratate incep sa se inmulteasca pe zi ce trece...asa ca sfatul meu este sa mergi de urgenta la un medic delmatolog! Multa sanatate
0
05-06-2009, ora 17:44
vasyle
Nu este medic/terapeut
vasyle
va rog frumos raspundetimi si mie sant cu moralul la pamant va multumesc!
0
10-07-2009, ora 08:50
Maria dolse
Nu este medic/terapeut
Maria dolse
Bna am si eu o intrebare si un sfat urgent de cateva zile cand fac treaba mica ma ustura foarte tare si ma doare numai spun ca dupa ce termin ma mananca ingrozitor va rog spuneti-mi ce sa fac sunt disperata...ajutati-ma.
0
23-07-2009, ora 01:06
gul yasmina
Nu este medic/terapeut
gul yasmina
buna seara...am si eu o problema, am niste bubite pe piele si ma tot mananca de cateva zile, acum catev azile am fost la o verisoara la munca lucreaza la un hotel si cred ca am luat purici pt ca acuma 2 zile a avenit la mn si mia zis ca au purici.nu mai pot dati-mi un sfat ce sa fac.va multumesc..astept un rasp
0
17-08-2009, ora 23:38
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Mergi la dermatolog pt a-ti prescrie un produs antiparazitar!
Ceaiul de pelin este bun pt alungarea diferitilor parazici. Impregnezi tifon in ceai si aplici exact pe zonel afectate, dar NU mult!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
08-09-2009, ora 22:05
mia_poi@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mia_poi@yahoo.com
buna ziua, am si eu o intrebare care ma macina.in timpul actului sexual sa rupt prezervativul, am urinat, m-am spalat si am luat o pastila anticonceptionala, nu incepusem sa le iau, dar am luat una atunci.trecuse 6 zile de cand se terminase perioada de menstruatie
va rog mult spunetimi sincer e posibil sa fii ramas insarcinata?
0
09-09-2009, ora 15:30
sonika
Nu este medic/terapeut
sonika
am si eu o problema. de vreo 5 luni am o erupie pe piele care trece doar daca iau antihistamine. imi apar niste bubite mici care se maresc si se unesc intre ele uniformizandu-se. acestea sunt rosii pe margini si albicioase pe interior. de regula acestea imi apar in zonele unde pielea suporta presiune( lenjerie intima, inchieturi, etc) am facut mai multe controale la dermatolog si alergolog fara nicun rezultat. in cele din urma am aflat ca am giardia si ca asta ar fi posibilul factor al uricariei. am urmat tratament cu zentel si tinctura de propolis dar nu observ niciun rezultat. bubitele tot imi apar si nu imi trec decat daca iau antihistaminice. la doua zile iau cate un alerid. ce sa fac? a mai trecut cineva prin astea si ce a facut?... va multumesc
0
13-10-2009, ora 23:30
dj_alexx
Nu este medic/terapeut
dj_alexx
Domnule doctor, va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu bubitele pline cu lichid de pe partea inferioara a penisului, NU STIU CE SA FAC SA SCAP DE ELE, nu le simt
0
31-05-2010, ora 16:04
consueloo
Nu este medic/terapeut
consueloo
Domunle Mihalache eu am sifilis si de 3 ani nu am mai luat nici un tratament daca il reiau acum ma mai vindec va rof frumos sa imi raspundeti
0
09-07-2012, ora 16:50
george costea1
Nu este medic/terapeut
george costea1
buna ziua, ma numesc george am 22 ani am o problema cu penusul nu pot da pielea peste cap chiar nici cind nu este in reacţie sex cînd fac nu ma chiar doare dac faca fac sex de lunga durata mi se face pielea alba si poate sa se faca sana daca fac o pauza de 2 zile imi trece rana dar piele e aspra sg putin alba, am incercat pin masturbare si tot asa, cind fac baie pielea se imoaie si puţin o pot da dar tot ma doare peste jumate de ora se umfla puţin se inroşeste si ma ustura tare, ţine cam o noapte. Va rog frumos ajutaţima cu ce sa ma ung ca sa imi treaca deoarece de interventie chirurgicala mi frica, ajutaţima va rog frumos sa ma refac si eu bine sa fiu în ring cu baetii. Ms anticipat
0
08-02-2016, ora 14:59
Gabi1988
Nu este medic/terapeut
Gabi1988
Buna ziua am si eu o problema acum cateva zile o data (nu o cunosteam) mia facut sex oral neprotejat iar dupa doua zile miau aparut pe capul penisului ffff multe bubute mici rosii care Ami dau o senzatie de mancarime acum acele bubute au anceput sa se duca si lasa an urma niste Pete rosii care par a fii uscate va rog mult sami spunetii daca este ceva grav si cum as putea sa o tratez va multumesc
0
20-06-2018, ora 19:12
Marius 75
Nu este medic/terapeut
Marius 75
Bună ziua.
Am o problema si nu știu ce să mă mai fac.
Soția mea a născut acum 48 de ore un băiețel ce a primit nota 10 la naștere.
Dar a venit si lovitura după naștere, analizele soției mele au ieșit pozitiv la DRLV.
Mentionez ca in trimestrul 1 toate analizele au ieșit ok,
A fost consultată periodic, nu am avut probleme cu sarcina nu am întreținut raporturi sexuale pe timpul sarcinii si acum ne-am trezit ca atit soția cit și bebe sunt in tratament. Ne este teamă ca, copilașul sa nu aibă probleme.
Ce sfat ne dați?
0
10-01-2022, ora 07:27
Benjamin32
Nu este medic/terapeut
Benjamin32
Cu respect domnule doctor. Aseară am pățit nefericita experiență de a se rupe frenul complet. Sângerare abundentă, câteva ore nu s-a oprit. Cum luam bandajul, reîncepea. Probabil e firesc. Nedumerirea mea este următoarea. Ar trebui să apelez la o intervenție? Am înțeles că acest fren trebuie refăcut deoarece circulă vase de sânge, si are rolul lui. V-aș fi tare recunoscător pentru răspunsul dumneavoastră.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.