pentru bulinutza 74

26-06-2009
gege
Nu este medic/terapeut
gege
am citit ce ai scris dar nu am putut sa iti raspund acolo pt ca nu merge ceva. din ce ai scris se pare ca treci printr-o depresie sau o stare anxioasa mai accentuata. sfatul meu este sa mergi cat de repede poti la un medic-psihiatru sau psiholog. ai putea sa faci si un tratament naturist dar nu stiu in ce masura te va ajuta. cred ca multi am prefera ceva naturiste dar in cele mai multe cazuri nu se poate decat cu medicamente. tratamentul medicamentos isi face efectul in 3-4 saptamani sau mai mult eu am o tulburare depresiv-anxioasa dar de cand fac tratamentul ma simt mai bine. .sunt momente in care uit ca am trecut printr-o depresie de fapt mai multe--netratate .nu lasa o astfel de stare sa iti domine viata. stiu din proprie experienta cat e de neplacut. deci ia atitudine-mergi la medic pentru ca se poate si mai bine. dar se poate si mai rau. --daca nu mergi. multa sanatate
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul