pete albe pe umeri
Am fost in iulie intr-o vacanta in Grecia, am facut plaja, nu m-am expus la soare decat o ora dupa ora 10 si o ora si jumatate dupa ora 16 si am folosit crema de protectie solara.De vreo 3 saptamani am observat pe umarul drept niste pete albe, mici, rotunde, netede, care nu ma mananca, nu ma ustura.Mi-am facut analize de sange complexe -imunologice, anticorpi antinucleari, etc si mi-au iesit normale, in afara de calciu ionic care mi-a iesit putin sub limita normala.Am nascut acum 2 ani si de atunci am slabit si am ameteli aproape tot timpul, palpitatii, s-ar putea ca problemele mele sa fie de ordin endocrinologic?Mentionez ca mi-am facut multe investigatii, inclusiv RMN, i-au vitamine si tot asa ma simt slabita, obosita si ametita.Va multumesc.
2 comentarii
Poti face hormonii tiroidieni. Magneziul este normal ? Poate ca este prea mult stress, munca, cafea, tigari, poate ca te suprasolicita copilul, poate ca ai probleme de cuplu etc..Cred ca ceea ce acuzi tu au suport psihic. Si cu acele pete ar trebui sa mergi la un dermatolog.
Alte subiecte recente din această secțiune: