pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
Pentru dan29:
Ar fi mai indicat Triderm crema.
Ar fi mai indicat Triderm crema.
Pentru Saandra:
Este probabil o iritatie.
Este probabil o iritatie.
buna seara.am si eu o problema, prietenului meu i-a aparut o pata rosie pe capul penisului si spune ca il doare dupa ce o facem.am avut un prieten acum 2 ani cu el am facut-o prima oara iar dupa nu am mai facut-o cu nimeni pana am facut-o cu el.mie sa nu am eu ceva de la celalalt ?ce ar putea ?cu ce s-ar putea trata?va rog daca ati putea sa-mi raspunde-t.i.va multumesc anticipat.
Buna seara, am si eu o problema, prietenului meu i au aparut azi niste bubite mici, gen bule cu lichid transparent pe preput, care ii provoaca mancarimi si la apasare simte putin durere, zona cu bubite este putin umflata si rosie, va rog sa ma ajutati, Va multumesc!
Pentru ada8907:
Poate ca acea pata rosie a aparut datorita iritatiei.
Poate aplica 2-3 zile, de 2 ori pe zi, Triderm crema.
Poate ca acea pata rosie a aparut datorita iritatiei.
Poate aplica 2-3 zile, de 2 ori pe zi, Triderm crema.
Pentru membru001:
Este posibil sa fie vorba despre un herpes genital.
Este posibil sa fie vorba despre un herpes genital.
Buna seara, revin cu problema mea, bubitele alea roz mici, pline cu lichid transparent s-au transformat intre timp, s-au uscat si se fac mici pete mov, credeti ca mai e vorba despre herepes genital??? Va multumesc.
Buna ziua. Am si eu o problema: acum 2 zile am facut pt prima data dragoste cu pr mea si mi-au aparut la fel niste pete/bubite rosii pe capul penisului si pe preput, insotit de o usoara umflare si mancarime. Am facut neprotejat, iar ea ia anticonceptionale prescrise de ginecolog pentru. oraganism cred, oricum nu pentru a preveni sarcina(are 18 ani). Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, ce sa fac mai intai
un eventual tratament pentru inlaturarea vezicule perlate, am vazut la farmacie un fel de spray pentru inlaturarea negilor normali, spray-ul are un mic tub(un fel de pai pentru a atinge doar negul)se aplica pe neg acela ingheata si se poate curata usor asfel in inlatura) intrebarea mea este acel spray poate fi folosit si pentru a inlatura veziculele perlate ale penisului?(le am de cand ma stiu de pe la 7-8 ani..)acuma am 20.ma deranjeaza doar aspectul lor.
Pentru vali00:
Aplicati Advantan crema pe capul penisului, a doua zi dupa actul sexual, numai daca mai apar acele puncte rosii.
Aplicati Advantan crema pe capul penisului, a doua zi dupa actul sexual, numai daca mai apar acele puncte rosii.
Pentru trance:
Pe penisul dvs puteti aplica orice fel de tratament doriti !!!
Pe penisul dvs puteti aplica orice fel de tratament doriti !!!
Buna ziua. Am o problema de acum 3 zile mi-au aparut pete rosii pe preput si pe capul penisului care provoaca mancarimi. Multumesc anticipat. Ce sa fac ???
Buna ziua. Imi cer scuze pentru deranj, am o intrebare, daca se poate: acum 4-6 zile am facut sex neprotejat cu prietena, iar a doua zi am observat ca preputul imi era inflamat iar pe capul penisului aveam niste pete rosii de 1-2 mm, m-am spalat de cateva ori pe zi cu apa si cu sapun; petele s-au retras, dar pielea de pe preput mi s-a uscat si ma strange, decalotarea facandu-se greu(ustura un pic).
Pot aplica vre-un tratament fara sa merg la un dermatolog? Va multumesc mult pentru timpul acordat.
Cu stima,
AlinG
Pot aplica vre-un tratament fara sa merg la un dermatolog? Va multumesc mult pentru timpul acordat.
Cu stima,
AlinG
Buna ziua. Ma numesc Andrei si am 18 ani.Ma scuzati pentru deranj insa am o problema destul de serioasa spun eu.
De aproximativ 3 zile am o rana in jurul penisului, mai exact in spatele inelului de la baza capului. Se prezinta ca niste taieturi, crestaturi care ma ustura tot timpul si imi provoaca mancarime. Pe langa asta, preputul vad ca incepe si el sa sufere cam aceleasi modificari. Apar mici crestaturi care ma jeneaza cumplit. Nu am avut niciun contact sexual de ceva vreme. Pana si atunci cand ejaculez, parca nu mai am forta in penis, parca ma chinui sa fac lucrul asta. Sperma iese cu destula greutate.
Imi recomandati ceva in acest lucru? V-as ramane recunoscator, deja de cateva zile nu mai pot suporta, nici de odihnit nu ma pot odihnii, iar la medic inca imi este jena sa ma duc.
De aproximativ 3 zile am o rana in jurul penisului, mai exact in spatele inelului de la baza capului. Se prezinta ca niste taieturi, crestaturi care ma ustura tot timpul si imi provoaca mancarime. Pe langa asta, preputul vad ca incepe si el sa sufere cam aceleasi modificari. Apar mici crestaturi care ma jeneaza cumplit. Nu am avut niciun contact sexual de ceva vreme. Pana si atunci cand ejaculez, parca nu mai am forta in penis, parca ma chinui sa fac lucrul asta. Sperma iese cu destula greutate.
Imi recomandati ceva in acest lucru? V-as ramane recunoscator, deja de cateva zile nu mai pot suporta, nici de odihnit nu ma pot odihnii, iar la medic inca imi este jena sa ma duc.
Se poate pune vorba de un inceput de ruptura a "atei" (pretupului) ?
Buna seara Domnule doctor am si eu o intrebare la dvs.:1.5 in urma am fost la medic si mi-au spus ca am o candida, mi-au prescris unguent de, , clotrimazol, , nu pot intelege de ce dar in continuare si mai pronuntate sint petele rosii asemanatoare urticariei, simt dureri pronuntate in timpul si dupa actul sexual.!!!Astept un raspuns de la dvs. daca ma puteti ajuta cu ceva!Mersi mult anticipat.
Pentru crazyboy si AlinG:
Raspunsurile la problemele dvs sunt postate pe acest topic. Trebuie doar sa cititi toate raspunsurile date pana acum !
Raspunsurile la problemele dvs sunt postate pe acest topic. Trebuie doar sa cititi toate raspunsurile date pana acum !
Pentru Andrei NNN:
Daca nu ati avut contact sexual, este posibil sa va fi masturbat prea agresiv daca ati facut rana !
Aplicati o Triderm crema de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Daca nu ati avut contact sexual, este posibil sa va fi masturbat prea agresiv daca ati facut rana !
Aplicati o Triderm crema de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Pentru petricka:
Aveti nevoie de un nou consult la un medic dermatolog sau mergeti la medicul care v-a recomandat Clotrimazolul si spuneti-i ce se intampla!
Aveti nevoie de un nou consult la un medic dermatolog sau mergeti la medicul care v-a recomandat Clotrimazolul si spuneti-i ce se intampla!
Acum circa o luna am fost diagnosticat cu balanita candidozica (aveam bubite pe preput, chiar la baza glandului). M-am tratat cu exoderil, si au disparut, dar in locul unde au fost bubitele a ramas o usoara roseata. Tratamentul l-am continuat inca o saptamana dupa ce s-a vindecat.
As vrea sa stiu daca este normal ca zona aceea sa ramana putin mai rosie, sau daca trebuie sa aplic in continuare exoderil, ori sa folosesc altceva pentru roseata. A, si inca ceva... nu ma mananca, nu ma ustura... doar ca se vede clar ca are o nuanta roz
Va multumesc
As vrea sa stiu daca este normal ca zona aceea sa ramana putin mai rosie, sau daca trebuie sa aplic in continuare exoderil, ori sa folosesc altceva pentru roseata. A, si inca ceva... nu ma mananca, nu ma ustura... doar ca se vede clar ca are o nuanta roz
Va multumesc
am şi eu o problema care se întâmplă din când în cînd şi anume o iritaţie pe pielea preputului cu o roseata specifică şi la baza capului dar numai pe partea dreapta a sa care cauzează mâncarime şi o uşoară usturime şi exact în acelaşi timp smegma are o culoare galbenă în loc de albă cum e normal.de obicei durează de la 10 minute până la 1 zi senzaţia aia de mâncarime după care nu pe mai întâmplă ceva vreme.dar e ceva periodic pentru că nu e prima dată când mi pe întâmplă.ultimile contacte sexuale au fost cu mai mult de 1 an în urmă şi nu a fost protejate.
pe lângă problema de mai sus mai am o problema cu decalotarea când sunt în erectie.dacă sunt lubrefiat bine nu merge decât până la jumătatea capului rar merge complet şi atunci mă ustură îar în rest nu se decaloteaza nici măcar atât.
Buna ziua Domnule Doctor. Spuneti-mi va rog ce reprezinta prezenta unor mici pete rosii pe capul penisului, mancarimi dese care au ca rezultat secretia unui lichid vascos galbui care se impregneaza pe chilot cu o culoare galbena, si urat mirositor.
As dori sa scap de aceasta problema, astept recomandarea dvs.
Multumesc.
As dori sa scap de aceasta problema, astept recomandarea dvs.
Multumesc.
si la mine este cazul enuntat in comentariul care deschide acest subiect: pete rosii, apoi apare solutia branzoasa cu miros urat.am tratat in aceasta vara cu nidoflor, dar a revenit in toamna, tot dupa sex neprotejat.
problema e ca dupa ce ma dau cu nidoflor, apare o senzatie nasoala, ca un fior, de la preput pina in talpa piciorului stang..tare imi e ca acest nidoflor sa nu atace.
iata si o poza cu problema:
http://s2.220.hy.ro/?mmid=ec3f29eb07a0226c5
problema e ca dupa ce ma dau cu nidoflor, apare o senzatie nasoala, ca un fior, de la preput pina in talpa piciorului stang..tare imi e ca acest nidoflor sa nu atace.
iata si o poza cu problema:
http://s2.220.hy.ro/?mmid=ec3f29eb07a0226c5
Pentru yoyota:
Este normala culoarea rosie in acea zona.
Este normala culoarea rosie in acea zona.
Pentru alex22ro:
Ar fi bine sa faceti un examen urologic deoarece problema dvs este in legatura cu fimoza (imposibilitatea decalotarii).
Ar fi bine sa faceti un examen urologic deoarece problema dvs este in legatura cu fimoza (imposibilitatea decalotarii).
Pentru andrei2985:
Daca veti citi ce s-a spus pana acum in legatura cu aceste simptome, veti gasi si tratamentul recomandat!
Daca veti citi ce s-a spus pana acum in legatura cu aceste simptome, veti gasi si tratamentul recomandat!
Va salut cu respect domnule doctor midorin 42.am si eu o intrebare.acum 6 luni de zile am fost diagnosticat cu balanita cadidozica.am urmat tratamentcu-Flucovin, Travocort, Medacter.totul sa rezolvat rapid si fara probleme.de cateva zile mi-a aparut insa iar aceea pata rosie pe penis.nu ma ustura, nu ma mananca, absolut nimic.credeti ca am recidivat???mentionez ca am o viata sexuala activa.sa fie o iritatie sau pur si simplu aceea pata rosie nu se vindeca.va multumesc anticipat pentru raspuns
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce fel de boala este?
- 2Foliculita-cosuri-iritatie-pete rosii
- 16Iritatie pe capul penisului
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 3nepotica mea are hemangiom
- 3dupa craciun.. mi-au aparut pete rosii
- 4senzatie usturime penis
- 3penis umflat
- 42 mici sau mari probleme
- 4pete rosii cu mancarimi
- 0bubite rosi pe capul penisului
- 3Penis rosu cu o albeata
- 0Pete rosiatice pe piele
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 0dermatita purpurica
- 3Inflamatie in zona genitala
- 3pielea penis umflata
- 1Pete rosii pe picioare fara mancarimi sau dureri
- 0Pete roșiit pe mâini și pe picioare cu mâncărime
- 1Alergie, pete roșii pe piele
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele inflamatia capului penisului bubite rosii pe penis penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: