pete rosii ce apar la stres; emotii

De fiecare data cand ma supar sau am emotii puternice imi apar multe pete rosii pe piept care se extind pe brate, pe abdomen si chiar pe fata!Mentionez ca sunt numai atunci cand am emotii sau ma supar foarte tare.Acestea nu ma mananca si nu imi provoaca nici un fel de disconfort doar ca ma tem ca ar putea fi semne unei afectiuni!Va rog din suflet sa imi ma ajutati cu un sfat daca se poate, inainte de a merge la un medic!
Va multumesc din suflet si va doresc o seara frumoasa in continuare!
Va multumesc din suflet si va doresc o seara frumoasa in continuare!
1 comentarii

Mie mi se intampla asa cand plang de nervi.Imi apar foarte multe pete rosii pe fata si arata urat...Dar nu am ce sa le fac, cred ca sunt pe fond nervos...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe piele... ce poate fi? ma ajutati va rog?
- 10Buna ziua...medicamentul Stimuloton, am cateva intrebari
- 3o pata rosie pe obraz care nu trece
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 6Nu ma mai pot controla
- 1pete rosii pe pleoape
- 3Cum reactioneaza inima mea la stres!
- 3Boala a pielii?
- 1pete rosii cu mancarime ce se transforma in cosuri
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 1ma mananca peste tot in cap sub parul capului
- 2pete rosii, dar numai pe lateralele gitului
- 3pete rosii pe piele la copil 9 ani
- 8TRAUMA ORIGINARĂ
- 1Emotii puternice
- 6Creier suprasolicitat