picioare
in spatele genunchiului scunosc cam rau venele si cateodata chiar ma dor picioarele.c ar trb s fc s nu-mi mai apara???
2 comentarii
Detralex ai luat vreodata?Mergi la medicul de familie pentru consultatie si-ti va da trimitere sau tratament.
buna ziua,
am si eu o problema am avut acum cateva luni o durere de spate lombara ...am fost la medic am primit diclofenac cu niste pastile antiflamatori...acum de 2 luni am din cand in cand niste dureri la piciorul drept la gamba...nu stiu de unde vin...am incercat cu tot felul de gelurii si antiflamatori ibalgin etc.dar nu mi a trecut...din cauza ca sunt in strainatate nu am cum sa ajung la un medic...ce mi ati sugera ?va multumesc anticipat pentru raspuns.
p.s. am avut si o problema cu spatele malformatie scheuermann dar acuma ma simt mai bine
am si eu o problema am avut acum cateva luni o durere de spate lombara ...am fost la medic am primit diclofenac cu niste pastile antiflamatori...acum de 2 luni am din cand in cand niste dureri la piciorul drept la gamba...nu stiu de unde vin...am incercat cu tot felul de gelurii si antiflamatori ibalgin etc.dar nu mi a trecut...din cauza ca sunt in strainatate nu am cum sa ajung la un medic...ce mi ati sugera ?va multumesc anticipat pentru raspuns.
p.s. am avut si o problema cu spatele malformatie scheuermann dar acuma ma simt mai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70
- 1Durere oase, articulatii