Picioare reci si urinari frecvente

Va salut doamnelor, domnilor, ma confrunt cu o problema, stau intr-un apartament foarte friguros unde nu bate soarele decat seara foarte putin, cred ca mai putin de o ora. Tot timpul e exagerat de friig, mai ales parchetul, stau imbracat, am sosete de lana in picioare.
Cand nu sunt acasa nu am aceasta problema dar cand ajung acasa imi e frig la picioare desi ma imbrac bine si urinez des. Am facut analize si mi-a iesit infectie urinara, am luat o saptamana anti-biotic dar degeaba, dupa o perioada iar m-a luat, cum imi e rece la picioare cum apar urinarile frecvente, e deranjant rau, de mutat nu ma pot muta, de imbracat stau ca in iarna cu sosete de lana si papuci de casa dar degeaba.
Ce imi recomandati sa fac? am incercat si cu ceaiuri.
Nu am probleme cu circulatia, am fost si la cardiolog.
Cand nu sunt acasa nu am aceasta problema dar cand ajung acasa imi e frig la picioare desi ma imbrac bine si urinez des. Am facut analize si mi-a iesit infectie urinara, am luat o saptamana anti-biotic dar degeaba, dupa o perioada iar m-a luat, cum imi e rece la picioare cum apar urinarile frecvente, e deranjant rau, de mutat nu ma pot muta, de imbracat stau ca in iarna cu sosete de lana si papuci de casa dar degeaba.
Ce imi recomandati sa fac? am incercat si cu ceaiuri.
Nu am probleme cu circulatia, am fost si la cardiolog.
1 comentarii

Puneti covoare pe jos. Am avut si eu aceeasi problema si asa am rezolvat-o.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 4Problema cu urinarea - des si putin
- 3urinez des
- 2senzatie de urinare
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 9Urina incolora si urinat des
- 0urinez prea des noaptea
- 0sangerari anormale si o senzatie de urinare frecventa
- 3Urinari prea dese
- 1Urinare des.
- 0Urinari dese dupa actul sexual.
- 4Usturime vaginala
- 1Urinare frecventa
- 4urina ramasa pe uretra
- 1Urinai frecvente fara un alt simptom
- 0Stare generala de rau, urinari frecvente
- 0Probleme cu penisul
- 1Mictiuni frecvente si nevoia persistenta de a urina(senzatie de vezoca golita incomplet)
- 0Scurgeri maronii
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: