Picioare umflate si dureri!
Am si eu o problema.Am 21 de ani si de vreo 3 ani au inceput sa mi se umfle picioarele, de la genunchi in jos, in special sub genunchi, pe partea interioara a piciorului.Mi se umfla, si am dureri, si in locurile inflamate au o culoare ce uneori tinde spre mov, iar la stangul se si observa unele vase de sange mai mici.De asemenea mereu am picioarele reci, si le incalzesc foarte greu.Am fost la un reumatolog, si mi-a zis ca am sindrom reumatoid si mi-a dat un tratament care a prevazut: pastile aflamil, pliculete dona si omez pt stomac.De asemenea in prima luna mi-a dat si omega 3 si selenium.In prima luna tratamentul si-a facut cat de cat efectul, picioarele s-au mai dezumflat, durerile au scazut in intensitate, dar apoi nu si-a mai facut tratamentul efect.Doamna doctor a zis ca nu stie exact ce am.Va rog frumos sa-mi dati si mie niste sfaturi in legatura cu ce am, si sa ma indrumati undeva daca se poate.Va multumesc.
1 comentarii
Stimata Doamna,
Ar fi indicat sa consultati un alt reumatolog.
Daca nu cunoasteti unul imi puteti scrie in privat, pe mail, si va voi recomanda unul.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Ar fi indicat sa consultati un alt reumatolog.
Daca nu cunoasteti unul imi puteti scrie in privat, pe mail, si va voi recomanda unul.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70