piele excesiv de uscata in zona degetelor de la maini si picioare

05-01-2007
bety
Nu este medic/terapeut
bety
baiatul meu, in varsta de 6 ani are de cateva luni, in zona degetelor de la maini si picioare, precum si la genunchi si pe portiuni din laba piciorului, pielea foarte uscata si se descuameaza. Am crezut in prima faza ca este vb de o avitaminoza, ceea ce am si tratat la indicatiile medicului dar acum zona s-a extins si pare mult mai grav. Se duc randuri, randuri din piele.Ce ma sfatuiti ? ce medici specialisti avem in tara si unde?
3 comentarii
0
04-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pacientul trbuie examinat in primul rand de medicul pediatru, iar daca simptomele persista, trebuie sa va adresati unui medic dermatolog.
0
05-02-2007, ora 00:00
bety
Nu este medic/terapeut
bety
Am fost si la medicul pediatru si la un medic dermatolog, care a banuit a fi o avitaminoza la primul control, la cel de al doilea spunea ca e vb de o ciuperca... nici cu acest tratament nu a mers.De ceva timp (cam doua sapt. )il ung in fiecare seara cu un unguent pe baza de untura de peste, zona nu mai e atat de uscata si se pare ca se regenereaza (in schimb exista diconfortul cauzat de miros).
0
05-02-2007, ora 00:00
Alex_90
Nu este medic/terapeut
Alex_90
am facut si eu acum 6 zile un IDr pentru TBC, as dori sa stiu si eu cat imi mai ramane semnu pe mana...e vro problema daca ramane mai mult timp???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pielea uscată la copii
  • Remedii pentru pielea uscată
  •