Pieptul putin dezvoltat

Buna ziua,
Am si eu o problema si sper sa-mi dati cateva sfaturi sau sa ma indrumati in a rezolva aceasta problema:pieptul mi s-a marit ca la fete si in acelasi timp s-a si intarit asa aiurea fara a face ceva special.De la altii am inteles ca este ceva normal sa apara asa ceva la unii baieti si ca trece de la sine dar la mine nu s-a intamplat sa treaca.Puteti sa-mi recomandati un tratament sau un cabinet pt. a ma trata undeva in Constanta?
Multumesc frumos si astept sa-mi raspundeti!
Am si eu o problema si sper sa-mi dati cateva sfaturi sau sa ma indrumati in a rezolva aceasta problema:pieptul mi s-a marit ca la fete si in acelasi timp s-a si intarit asa aiurea fara a face ceva special.De la altii am inteles ca este ceva normal sa apara asa ceva la unii baieti si ca trece de la sine dar la mine nu s-a intamplat sa treaca.Puteti sa-mi recomandati un tratament sau un cabinet pt. a ma trata undeva in Constanta?
Multumesc frumos si astept sa-mi raspundeti!
3 comentarii

Nu, am putin marit sanul si tare;cel stang este putin mai mare decat cel drept.Pot spune ca doare putin daca strang.

prezinta-te urgent la un doctor.d exemplu la doc d familie, care o sa-ti dea trimitere
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 20Cancer san stadiul II
- 50Nodul la san
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 19De un an imi curge un san
- 8cresterea sanilor
- 14sani mariti natural
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 14ridicare sani
- 0Biopsie - Cancer de san
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 48cancer de san?
- 4sinii prea mari
- 9nodul la san
- 7mercur in sani?
- 2sini prea mari
- 0Micşorarea mameloanelor
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
Mai multe informații despre: Sanii Estetica sanilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: