Pieptul putin dezvoltat
Buna ziua,
Am si eu o problema si sper sa-mi dati cateva sfaturi sau sa ma indrumati in a rezolva aceasta problema:pieptul mi s-a marit ca la fete si in acelasi timp s-a si intarit asa aiurea fara a face ceva special.De la altii am inteles ca este ceva normal sa apara asa ceva la unii baieti si ca trece de la sine dar la mine nu s-a intamplat sa treaca.Puteti sa-mi recomandati un tratament sau un cabinet pt. a ma trata undeva in Constanta?
Multumesc frumos si astept sa-mi raspundeti!
Am si eu o problema si sper sa-mi dati cateva sfaturi sau sa ma indrumati in a rezolva aceasta problema:pieptul mi s-a marit ca la fete si in acelasi timp s-a si intarit asa aiurea fara a face ceva special.De la altii am inteles ca este ceva normal sa apara asa ceva la unii baieti si ca trece de la sine dar la mine nu s-a intamplat sa treaca.Puteti sa-mi recomandati un tratament sau un cabinet pt. a ma trata undeva in Constanta?
Multumesc frumos si astept sa-mi raspundeti!
3 comentarii
Nu, am putin marit sanul si tare;cel stang este putin mai mare decat cel drept.Pot spune ca doare putin daca strang.
prezinta-te urgent la un doctor.d exemplu la doc d familie, care o sa-ti dea trimitere
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 96566Implant silicon sani
- 6novynette-sani
- 65Papilom intraductal
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 8mancarime san ce poate fi?
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 7Probleme sani
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 3sani lasati si moi
- 11Cancer la san
- 4Cancer san
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 3durere a sanilor
- 4sinii prea mari
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 2Mastoza chistica
Mai multe informații despre: Sanii Estetica sanilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: