Pierd masă musculară
Bună ziua!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fac cat mai mult sport si nu reusesc sa slabesc
- 2dupa fiecare dieta pun inapoi imediat
- 3probleme cu menstruatia... nu a mai venit de 2 luni
- 11Ai slabit? Spune si la alti cum!
- 4ma simt urata, am 80 kg si 165 cm
- 2Sunt disperata ca nu pot scapa de 5kg in plus!
- 7pierdere in greutate
- 2as dori un mic ajutor: sa slabesc 10 kg
- 4obezitate gr.3
- 2cum sa imi controlez dorinta de a manca?
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 5nu mai vreau burtica mare
- 2vreau sa slabesc
- 9Se poate slabi 1 kg in 7 zile?
- 5Propunere de slabire GRATUIT (program individual)
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 18vreau sa slabesc 7 kg cum pot face asta fara a ma infometa
- 6slabire fara motiv si eozinofile 10.9
- 1dependenta pastile de slabit
- 2Scadere masa musculara
Mai multe informații despre: Slabirea Masa musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: