Pierd masă musculară
Bună ziua!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Alimentatie sanatoasa
- 0vreau sa ma ajutati si pe mine?
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 2se poate slabi fara nutritionist 25 kg?
- 4am 76 kg, 1.59 m si 16 ani... vreau sa slabesc
- 37Vreau sa slabesc!!!!Am 16 ani si am 72 kg!!!!
- 9dieta cu lamai
- 1dieta fara ceaiuri si medicamente
- 18Iau capsula de slabit de 10 zile
- 40capsula de slabit - fara rezultat
- 2cura de slabire - 45 ani
- 3miscare si dieta... Este indicata o cura de slabire dupa TBC?
- 7vreau sa slabesc - 25-30 kg
- 2vreau sa slabesc
- 5Incerc sa slabesc.. pot lua ColonHelp?
- 0diete pentru cresterea masei musculare si tonifiere
- 0Endomorf, vreau sa slabesc!
- 5Cum pot slabi
- 3Grup de suport pentru cei ce trebuie sa dea jos peste 40 de kg
Mai multe informații despre: Slabirea Masa musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: