Pierd masă musculară
Bună ziua!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scăderi in greutate şi oboseală
- 2Ce am? Ce fac? M-am ingrasat 8 kg in 6 luni!
- 5slabire... o dieta, va rog!
- 2vreau sa slabesc.
- 3Dieta de slabire, am 17 ani
- 4am 76 kg, 1.59 m si 16 ani... vreau sa slabesc
- 15trebuie sa slabesc 40 kg, ajutati-ma va rog
- 4nevoie de ajutor. de 2-3 ani ma lupt cu kg in plus
- 10voi cum ati reusit sa slabiti?
- 18Iau capsula de slabit de 10 zile
- 12Pastila sau capsula de slabit
- 12Probleme ginecologice?
- 5Buna ziua
- 1Vreau sa slabesc 15 kg.
- 3Am nevoie de sfatul unui medic nutritonist!
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 1Cum evit ingrasarea, cum slabesc in aceste conditii?
- 15Am slabit enorm fara dieta intr-un timp foarte acurt
Mai multe informații despre: Slabirea Masa musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: