Pierd masă musculară
Bună ziua!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3regim de slabit
- 1retete pentru slabit
- 18lindaxa
- 4epilepsie? cum sa scad in greutate?
- 4Scadere in greutate, pofta exagerata de mancare, balonare
- 7capsula de slabit
- 4cum sa slabesc usor?
- 12Probleme ginecologice?
- 13merg de 1 saptamana la sala
- 2vreau sa slabesc
- 9Se poate slabi 1 kg in 7 zile?
- 5regim alimentar cu alimentatie obisnuita
- 3consultatie nutritionist.. vreau sa slabesc
- 3vreau sa dau jos cel putin 10 kg
- 5Propunere de slabire GRATUIT (program individual)
- 6ovare micropolichistice tratate foarte bine, vreau sa slabesc
- 5Asa vei slabi sanatos
- 3Regim pentru sala
- 0Endomorf, vreau sa slabesc!
Mai multe informații despre: Slabirea Masa musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: