Pierd masă musculară
Bună ziua!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Kg in plus si atacul de panica
- 4blocare muschi
- 1retete pentru slabit
- 2acupunctura si slabirea
- 18Iau capsula de slabit de 10 zile
- 10Sfaturi pentru tratare celulita (celulita pe abdomen si coapse)
- 191Poftiti la slabit !!!
- 7copil de 13 ani doreste sa slabeasca.. 180 inaltime si 100 de kg
- 13merg de 1 saptamana la sala
- 19asa am reusit
- 14Cum pot sa slabesc la coapse?
- 9Vreau si eu sa slabesc!
- 11herbalife - efecte?
- 2Vreau sa slabesc!
- 9vreau sa slabesc 5 kg
- 1cum slabesti cand ai probleme cu stomacul
- 4Vreau sa slabesc
- 0Cum pot sa slabesc