pierderea erectiei
buna.am 20 de ani, sunt virgin si ma confrunt cu o mare problema: cu cateva secunde inaintea actului sexual imi pierd erectia desi pe parcursul preludiului am erectie foarte buna.mi s-a intamplat deja de 3 ori.ce ar trebui sa fac?
2 comentarii
incearca sa stai cat mai relaxat in timpul preludiului.
Daca se poate, petreceti cateva minute dezbracati.Poate nu iti dai seama, dar emotiile sunt prezente si se petrece ceva in subconstientul tau.
In caz contrar, consulta medicul de familie sau un urolog. Iti va da un tratament potrivit.Nu are de ce sa iti fie rusine, nu esti primul care a trecut prin asta. Nu lua prostii de pe internet, gen Tianli, Spray-uri ptr intarire instantanee etc.
Daca se poate, petreceti cateva minute dezbracati.Poate nu iti dai seama, dar emotiile sunt prezente si se petrece ceva in subconstientul tau.
In caz contrar, consulta medicul de familie sau un urolog. Iti va da un tratament potrivit.Nu are de ce sa iti fie rusine, nu esti primul care a trecut prin asta. Nu lua prostii de pe internet, gen Tianli, Spray-uri ptr intarire instantanee etc.
merci de sfaturi.intre timp am reusit sa o fac dar inca mai am unele mici probleme.in sensul ca se intampla sa fiu in pat cu prietena mea si sa nu ma excit desi emotii nu mai am.am observat ca am erectie ca lumea sub duş, spre exemplu(cu ea langa mine ma refer :) atunci cand am si contact vizual. un afrodisiac ceva, m-ar putea ajuta?bine, ma refer la ceva neconventional gen redbull ca nu oi fi nebun sa iau pastile de la varsta asta.
Alte subiecte recente din această secțiune: