Plomba sparta si pusa iar

Buna ziua, ma numesc Catalin. Am avut o plomba pusa de vreo 5 ani care s-a spart
Toate bune, am fost la stomatolog mi-a curatat plomba veche si mi-a pus ceva alb (ciment i-a zis) sa vada daca ma simt bine iar dupa o saptamana mi-a curatat chestia aia alba si mi-a pus plomba tot alba.
La cateva zile a inceput sa ma doara iar (nu asa tare ca atunci cand aveam plomba sparta). Pe maseaua respectiva am vazut ca am in lateral un punct negru care seamana cu o carie dar pe care cred ca stomatologul nu a observat-o. Ce ma sfatuiti sa fac sa merg iar la stomatolog sau sa mai astept?
Toate bune, am fost la stomatolog mi-a curatat plomba veche si mi-a pus ceva alb (ciment i-a zis) sa vada daca ma simt bine iar dupa o saptamana mi-a curatat chestia aia alba si mi-a pus plomba tot alba.
La cateva zile a inceput sa ma doara iar (nu asa tare ca atunci cand aveam plomba sparta). Pe maseaua respectiva am vazut ca am in lateral un punct negru care seamana cu o carie dar pe care cred ca stomatologul nu a observat-o. Ce ma sfatuiti sa fac sa merg iar la stomatolog sau sa mai astept?
1 comentarii

Bineinteles ca trebuie sa mergeti, mai ales ca spuneti ca va doare. De ce sa asteptati pana ce lucrurile se complica?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mereu probleme cu aceeasi masea..
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 2Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
- 5Ce pot face sa dispara durerea de masea?
- 8Care e durata de viata a unei plombe?
- 3replombare masea dupa 20 ani
- 5intepatura puternica in masea.. are vreo legatura cu avionul (inaltimea)?
- 4durere masea, plomba... masea sensibila?
- 2respiratie urat mirositoare accentuata dupa plombare
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 0Plomba pe masea neagra? E posibil?
- 4tratament canal
- 4Plomba, durere de dinti
- 2plomba pe canin
- 3problema masea
- 1Tratament pentru o plomba cazuta
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 11probleme plomba
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: