Poate fi vorba de probleme tiroidiene?
Buna. Am 38 de ani, 1, 78, 86 de kg. Nu am nici un fel de diagnostic deși am efectuat destule analize. Am inceput cu problemele in noiembrie 2015, cand a inceput sa ma doară abdomenul stanga jos, plus scaun galben. Am si facut colonoscopie in decembrie, iar rezultatul a fost bun, fara hemoroizi, polipi sau tumora. Mi-a iesit insa la analizele de sange lipsa de fier. Am luat suplimente cu Fier. Mai apoi durerile abdominale joase au trecut, au reapărut, etc. In Iunie am hotărât sa fac un CT, dar totul e in regula cu plămânii, organele, intestinele, inima. Deci totul e normal. Dar nimic deosebit. Apoi am refăcut analize de sange, unde am cateva valori scăzute, la limfocite si trombocite.
Mai nou am inceput sa am scaun galben si sa am o inflamatie in toata burta, dureri cam peste tot, predominant stanga si dreapta sus, stări de slabiciune, amețeli, insomnii si urinare frecvente, chiar si noaptea, plus o sete continua. Se pare ca am ganglioni dureroși si inflamați pe mușchiul abdominal, sau cel putin asa simt la palpare.
Nu stiu ce sa mai fac, ce analize sa mai fac, deoarece nu ma simt bine deloc... Pe CT in afara de inceput de hernie inghinală nu se vede nimic, totul e in limite normale. Am facut teste pt.diabet dar am glicemia buna.
Am inceput sa reduc mâncărurile procesate, chiar sa nu mai consum deloc, ma limitez la pui, peste, curcan, fructe si legume, fara prăjeli si incerc sa nu mananc paine. Precizez ca am avut inceput de bronșita astmatica in copilărie,
Va rog sa imi dați un raspuns cat se poate de repede!
Multumesc mult
Trimis de pe iPhone-ul meu
Mai nou am inceput sa am scaun galben si sa am o inflamatie in toata burta, dureri cam peste tot, predominant stanga si dreapta sus, stări de slabiciune, amețeli, insomnii si urinare frecvente, chiar si noaptea, plus o sete continua. Se pare ca am ganglioni dureroși si inflamați pe mușchiul abdominal, sau cel putin asa simt la palpare.
Nu stiu ce sa mai fac, ce analize sa mai fac, deoarece nu ma simt bine deloc... Pe CT in afara de inceput de hernie inghinală nu se vede nimic, totul e in limite normale. Am facut teste pt.diabet dar am glicemia buna.
Am inceput sa reduc mâncărurile procesate, chiar sa nu mai consum deloc, ma limitez la pui, peste, curcan, fructe si legume, fara prăjeli si incerc sa nu mananc paine. Precizez ca am avut inceput de bronșita astmatica in copilărie,
Va rog sa imi dați un raspuns cat se poate de repede!
Multumesc mult
Trimis de pe iPhone-ul meu
2 comentarii
Un medic gastrolog trebuie sa va conduca dosarul. Ecografie abdominala, examen coproparazitologic, coprocultura. Examen clinic gastrolog, apoi diagnostic, tratament.
Buna ziua,
Am o nelamurire si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu un raspuns. Avand hipertensiune, se poate adiministra Euthyrox? Si daca nu, pentru pacientii care au hipertensiune si totusi au o afectiune a glandei, ce tratament se aplica in asa fel incat sa nu contracareze un medicament pe altul?
Va multumesc,
Am o nelamurire si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu un raspuns. Avand hipertensiune, se poate adiministra Euthyrox? Si daca nu, pentru pacientii care au hipertensiune si totusi au o afectiune a glandei, ce tratament se aplica in asa fel incat sa nu contracareze un medicament pe altul?
Va multumesc,
Alte subiecte recente din această secțiune: