Poliartrita reumatoida

1707 comentarii 1 2 ..... 56 57
0
14-06-2019, ora 22:12
Dr. Morse
Nu este medic/terapeut
Dr. Morse
Eu sunt f ok, mai am dureri ffff slabe, fac sport, lucrez in gradina, alerg, merg pe jos mult. Tot ce am scris este corect, iar lucrurile s-au mai imbunatatit de atunci. Oricum, mai am mult de lucru.
Cu drag,
Din suflet.
0
15-06-2019, ora 15:05
didi_02
Nu este medic/terapeut
didi_02
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns! Sa înțeleg că nu a-ți luat niciodată tratament de fond?Am început și eu să elimin painea, am introdus fructe și legume proaspete, dar mi se pare destul de greu ținând cont ca și muncesc mă simt fără vlaga. Vă admir pe toți care aveți o voința așa puternica. Sper să reușesc și eu la un moment dat! Vreau să vă întreb dacă mai știți ceva de d-na Irina Toma cum se simte dansa? Mulțumesc încă odată și multa sănătate va doresc!
0
15-06-2019, ora 16:19
Liviu12
Nu este medic/terapeut
Liviu12
Am PR de patru ani, timp de trei ani am luat metrotrexat, acid folic, vitamina d si cortizon. Progresele au fost mici, inflamatia si durerile articulate nu au disparut. Tratamentul cu mtx devenise un cosmar, ma simteam groaznic de rau in ziua cand il luam si doua zile dupa. Acum un an si jumatate am aflat ca sunt alimente care pot deregla sistemul imunitar. Am inceput sa renunt la zahar, tigari, cafea (cel mai greu), lactate si gluten( mai mananc paine din cand in cand), inflamatia si durerile au diaparut. Pot sa mi continui viata fara cosmarul de metrotrexat.
0
15-06-2019, ora 17:08
didi_02
Nu este medic/terapeut
didi_02
Şi nu mai luați metrotrexat deloc ? Si analizele cum au ieșit?
0
15-06-2019, ora 17:30
Dr. Morse
Nu este medic/terapeut
Dr. Morse
Pt Didi. Nu stiu nimic de Irina Toma, nu o cunosc si nu am luat niciodata legatura cu ea, dar ii sunt recunoscator pentru efortul depus pe acest forum. Daca nu aveam marturia ei, nu cred ca ma apucam de acest regim. Si daca nu pretuiam acest efort, poate nu scriam nici eu. Dar stiu ce inseamna durerea si stiu ce inseamna sa nu te poti da jos din pat, sa deschizi o sticla cu apa sau sa cobori un etaj.
Spuneai ca te simti fara vlaga de la regim. Medicamentele nu-ti vor da energie mai multa si nici nu vor produce efecte real pozitive in organism. Doar ascund simptomele, adica te pacalesc.
Sunt un norocos ca am gasit acest drum. Cine stie unde ajungeam cu tratamentul clasic. Marturiile celor care-l iau, de pe acest forum, nu sunt prea incurajatoare. Si medicina alopata isi recunoaste neputinta - "PR este o boala care progreseaza, iar medicamentele POT incetini evolutia". Adica eu, constient, ma multumesc sa iau pastile si sa-mi astept sfarsitul inevitabil? Chiar asa de prost sunt? Daca da, imi merit soarta.
Doar pentru ca am avut o mostenire genetica nefericita pe care am activat-o cu un stil de viata dezechilibrat (dieta, stres, sedentarism etc) nu inseamna ca trebuie sa ma complac in aceasta situatie.
Poate ceea ce scriu influenteaza alti oameni si ii determina sa aleaga aceasta cale. Ce recomand eu este doar lectura si fiecare intelege ce vrea si ce poate. Si doar daca rezoneaza cu ce scrie in acele cartie, vor alege acest drum. Depun marturie ca eu sunt mai bine cu acest regim.
Si inca ceva. Eu sunt chel (tot genetic) si a inceput sa mi se regenereze parul. In fapt, dupa un an e chiar vizibila diferenta. Stie medicina sa faca asa ceva, fara implant si fara chimicale?
Cu drag,
Din suflet
0
15-06-2019, ora 18:08
Liviu12
Nu este medic/terapeut
Liviu12
Nu mai iau metrotrexat de cand am reusit sa renunt la cafea, zahar, etc.. Analize nu am mai facut de un an de zile, nu stiu cum vor iesi. Urmarind evolutia bolii in anii ce au trecut, nu mi da pace un gand, ca odata cu evolutia bolii si dietele vor deveni neputincioase. Dieta care m a facut un" ciudat" in grupul de prieteni.
1
15-06-2019, ora 23:03
Katinc
Nu este medic/terapeut
Katinc
Si eu ma simt mult mai bine de cand incerc sa tin un regim "pseudo" Dr Robert Morse. Spun asta deoarece fac multe abateri, dar fără să renunț. Eu tin regimul din februarie si deja ma simt mult mai bine si am mai multa rezistenta fizică. Si pentru asta iti multumesc tie dr Morse. Faptul că tu ai reusit m-a facut sa merg pe acest drum.
0
16-06-2019, ora 14:46
Dr. Morse
Nu este medic/terapeut
Dr. Morse
Cu drag, Katinc. Pic cu pic se face marea. Dar sunt multi care nu ies din cuvantul medicului, care in cele din urma isi recunoaste neputinta. Ii respect pe medici pentru cata scoala au facut si rezidentiat si specializari, muuuulta scoala. Ce nu inteleg este de ce nu ii invata nimeni CAT DE IMPORTANTA ESTE NUTRITIA. Nu spunea Hipocrate ca " Hrana sa va fie leac, iar leacul sa va fie hrana" ? Sa stiti ca exista si alte cai decat pastile, chirurgie, chimioterapie etc. In fapt, la o boala degenerativa, astea nu prea ajuta, doar lungesc agonia.
Cu drag,
Din suflet
0
16-06-2019, ora 18:50
didi_02
Nu este medic/terapeut
didi_02
Pt.Katinc A-ți renunțat la pastile ? Si eu datorita lui dr Morse am inceput sa tin regimul dar tot așa mai am abateri.
0
16-06-2019, ora 19:38
Dr. Morse
Nu este medic/terapeut
Dr. Morse
Didi, faptul ca ai inceput, e laudabil. Insa daca nu te tii de regim si doar il "pacalesti", nu iese mare lucru. Iti spun din experienta, ca si eu am vrut sa "fentez", dar nu merge asa. Doar ameliorezi problema, iar cand renunti de tot ea revine.
In schimb, tinut la virgula, are efectul de DETOXIFIERE REGENERATIVA CELULARA, adica mult mai mult decat un simplu detox. Si abia asta duce la vindecare, dar cere timp, rabdare si vointa. Adica, daca nu treci de tot pe cruditati, te cam pacalesti. Apoi, vin curatarile cailor de evacuare - colon, rinichi, piele, dar si cele de ficat, care filtreaza tot sangele. Trebuie facute toate, nu doar regimul alimentar. Sunt convins ca in afaravde PR, mai ai si alte probleme de sanatate (ca si mine). Se vor rezolva si ele, dar incet, cu suisuri si coborasuri. Apoi, mai trebuie si aportul unor ceaiuri (din comert). Ar fi utile, ajuta organismul. Si nu in ultimul rand, mancarea sa fie cat mai naturala, fara chimicale (cat se poate in conditiile de fata).
Cu drag
Din suflet
0
26-06-2019, ora 17:01
crisel
Nu este medic/terapeut
crisel
Dr. Morse...RESPECT! Ma inclin in fata perseverentei cu care imparti informatiile, eu am cam renuntat, decat sa renunte la mizeria pe care noi o numim hrana/mancare, multi aleg resemnarea, suferinta si invaliditatea.Si nu numai cei cu PR, toti cei bolnavi.Sunt putini cei care vor sa faca ceva cu adevarat pt sanatatea lor..."fac orice, numai sa ma fac bine" si cand le spui sa schimbe radical modul de a se hrani dau inapoi in secunda 2.E atat de simplu sa fim sanatosi, doar ca suntem bombardati de sistem cu info negative si cu ideea ca fara el nu putem.SCLAVI.
Pt toti cei care cauta informatii aici: Sunt din 2015 diagnosticata cu PR, iar in prezent nu mai am niciun fel de simptome, fara niciun medicament de sinteza.
Daca vrei sa afli.afli.
Daca vrei sa iti fie bine.iti e.
Dar cum prima reactie a multora e de respingere, de neincredere, de imposibilitate de a renunta la teoriile cu care am fost crescuti, e greu sa mai vrei sa imparti informatii din propria exeprienta care ti-a salvat sanatatea.
Zicea cineva aici ca a ajuns "ciudatul" grupului.il inteleg perfect, cand alegi drumul asta, la inceput o sa faca toti presiuni sa te traga inapoi, iar daca te tii bine te vor marginaliza.
Ramane sa alegi tu ce drum vrei.
Hai ca se poate.DACA VRETI.
0
27-06-2019, ora 02:49
Dr. Morse
Nu este medic/terapeut
Dr. Morse
Crisel, multumesc pt aprecieri. O fac pt ca eu cred in calea asta. Am ajuns sa cred, dupa ce, din disperare, trebuia sa gasesc o solutie. Eram cu spatele la perete. Si am gasit-o, citind. Solutia nu e simpla deloc, ba chiar destul de complicata, dar va da roade. Sunt prea multi si cu prea multa carte cei care afirma acest lucru in lucrarile lor. Asa, ca lectura usoara, parcurgeti cartea "Experimentul China". Mai pot recomanda inca vreo 20 de carti. Geniala este si "Biologia credintei" de Bruce Lipton (unul dintre pionierii clonarii embrionare - om cu multa scoala). Dar "biblia" ramane cartea dr. Robert Morse, " Sa traim sanatosi fara toxine" (e pe net, gratuit). Sa vedeti cum gandurile si dispozitia noastra schimba structura chimica a celulei si cum apar bolile.
Crisel, eu cred ca sclav te faci singur, din comoditate, acceptand tot ce ti se serveste. Apoi vin educatia (mare lucru nu afli in scoala despre hrana, dar nici acasa, in familie), dar si mancarea in sine, cea de "mizerie" in care se pun tot felul de E-uri, conservanti, potentiatori etc astfel incat sa vrei sa cumperi din nou. Apoi, si noi, ca societate, parca ne complacem in sclavia asta. Nu ridicam capul sa vedem peste gard, ca poate vecinul e liber. Oare el cum a facut? (gata cu filosofia, ca oamenii vor ceva concret pt suferinta lor).
Dragilor, puneti mana si cititi. Lista e pe acest forum, pusa de Irina Toma. Daca nu aveti timp de lectura, nu aveti timp de voi. La inceput, o sa faceti multe greseli, ca si mine. Acestea va vor aduce pe drumul bun.
Acum, ca e vara, aveti muuuuulte fructe si legume crude. Nu se moare mancand doar asa ceva. Mai puneti si seminte bio la inmuiat, poate si un suc de iarba de grau/orz (asta e un super-aliment), care are proprietati EXTRAORDINARE, apoi pudrele proteice bio (de toate felurile- sunt pe net), germenii bio sunt iarasi extraordinari etc.
Cu drag,
Din suflet
0
21-01-2020, ora 11:57
erick2000
Nu este medic/terapeut
erick2000
Buna ziua!
Va rog din suflet sa ma ajutati cu informatii referitor la aceasta cumplita boala, va rog ajutati ma!!!! cine a incercat MARSHALL PROTOCOL daca poate sa mi dea mai multe detalii, as vrea sa l incerc :(( va multumesc mult de tot! :(( momentan iau doxiciclina si boala a intrat subit in remisie, incepuse sa mi se strambe deja degetele la maini, sa nu prea mai merg deloc :(( sunt disperat nu stiu ce sa fac, sa incet tratament cu otrava de Mtx si alte otravuri :((( boala a fost diagnosticata tz dupa mii de investigatii si acum sunt in st 3 deja, nu stiu ce decizie sa iau si daca iau Mtx isi face efectul greu, pana isi face efectul probabil voi deveni deja invalid :((
0
22-01-2020, ora 08:57
Dr. Morse
Nu este medic/terapeut
Dr. Morse
Pentru Erik2000:
Stiu ca esti in suferinta si numai de asta nu iti arde, insa trebuie sa citesti forumul si sa vezi care plan ti se potriveste - Marshall, regim strict, medicamente biologice etc.
Eu dupa aproape 2 ani de raw vegan, dar care nu a fost tinut ca la carte, sunt la faza in care nodulii reumatoizi au inceput sa se diminueze, unul chiar foarte vizibil. Pe ceilalti ii simt la palpare ca s-au diminuat. Oricum, toti sunt vizibili inca. Dureri sau redoare nu mai am deloc, nici la efort.
Ai pe forum date postate de Irina Toma referitoare la Planul Marshall. La ea nu a functionat. Tot la dieta a ajuns. Ai si lista de carti, daca vrei sa citesti, ai si marturiile mele. Totul e sa vrei.
Daca te mai pot ajuta, scrie-mi.
Cu drag,
Din suflet
1
22-01-2020, ora 09:58
Katinc
Nu este medic/terapeut
Katinc
Buna ziua, si eu am tinut Marshall si nu a functionat.
Căutați cartea dr Robert Morse si încercați regimul si principiile de acolo. Asta a functionat si la mine. Exista si un grup pe facebook. Succes!
0
04-02-2020, ora 16:02
bbsoft1
Nu este medic/terapeut
bbsoft1
Pentru Erick2000,
V-am trimis mesaj privat si daca aveti intrebari - va rog sa ma intrebati in privat.

Pentru ceilalti,
Ma bucur ca multi v-ati vindecat (Dr Morse, Katinc, si altii). Sper ca toata lumea sa se vindece.
Cat mai repede si mai bine (fara tratamente gen prednison - care au efecte secundare).
Ideea e ca fiecare suntem unici si un tratament personalizat e intotdeauna cea mai buna solutie.

Un lucru simplu pe care nu l-a mentionat nimeni pana acum :
Se poate combina 1) mancarea sanatoasa, naturista, 2) intermitent fasting (post), 3) olmesartan (protocolul Marshall).(nu are efecte secundare)
Toate actioneaza pe armonizarea sistemului imunitar, purificarea corpului, protectie impotriva cancerului si bolilor cardiovasculare si cresterea longevitatii.

Sanatate si toate cele bune !
0
06-02-2020, ora 13:55
derty
Nu este medic/terapeut
derty
Înțeleg suferința dumneavoastră. Reducerea durerii și capacitatea de a se mișca în mod normal - sunt principalele efecte pe care trebuie să le aibă un medicament bun. Singurul remediu care ajută - capsulele CBDol. Un prieten al meu m-a sfătuit să cumpăr CBDol și să văd efectul cu ochii mei. Remediul are un effect analgesic și antiinflamator, în același timp este accesibil și eficient.
0
07-02-2020, ora 11:00
erick2000
Nu este medic/terapeut
erick2000
Va multumesc din suflet tuturor pentru sfaturile acordate, sa fiti sanatosi si toate cele bune, va doresc, revin cu rezultate, sper sa fie bune! ;)
0
07-02-2021, ora 23:38
Fortunes74
Nu este medic/terapeut
Fortunes74
Bună seara!
Ma puteți ajuta, va rog, cu un sfat, o sugestie ptr un medic sau spital care are rezultate în tratarea poliartritei reumatoide.
Mătușa mea, în vârstă, suferă foarte tare din cauza acestei boli și as vrea foarte mult sa o pot ajuta.Ar fi ideal in București, Argeș, Dambovita

Mulțumesc!
0
22-05-2021, ora 21:16
carmensita7
Nu este medic/terapeut
carmensita7
Bună seara! Recent am primit acest dg, la o primă consultatie, avand si cateva analize medicale. Nu imi vine să cred, accept destul de greu. Ac anti ccp sunt negativi, Factor reumatoid 32, anti ro, peste 200. Evident, mai am câteva afecțiuni :ulcer duodenal, tumora rinofaringe operata, histerectomie radicala. Mă sperie tratamentul, daca il voi putea lua, având ulcer.
0
22-05-2021, ora 22:41
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara
Diagnosticul este 100% clinic (nu se bazeaza pe analize).
Motivul?
Exista poliartrita seronegativa, care evolueaza cu analize perfect normale,
Analizele normale nu exclud prezenta poliartritei si necesitatea tratamentului adecvat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
09-01-2022, ora 18:57
Mihaela_M80
Nu este medic/terapeut
Mihaela_M80
Salut!
Cum pot sa imi dau si eu seama daca am artroza sau artrita sau borelioza?
La inceput au gost niste furnicaturi sub piele, ca niste gadilaturi. Apoi intepaturi dureroase in 2 degete la articulatia de langa unghie, articulatia era rosie si dureroasa si a aparut ca un zgarci, ceva tare pe articulatie. Am mers la reumatolog si mi-a zis ca e artroza, ca am osteofite. Mi-a facut ecografie la maini. Inainte de acest episod am avut si crampe si spasme musculare in gambe si intepaturi prin cap. Era pandemie si nu prea iesisem la soare, am luat magneziu si potasiu. Nu au trecut atunci, ci mai tarziu, nu stiu de la ce.
Dupa vizita la reumatolog am intrat in depresie, aveam un tremurat in corp, tresariri in diferite parti ale corpului, in special seara la culcare, ce mai..eram varza. Niciodata nu am patit asa ceva. Am iesit transpirata din cabinetul medicului, am mers prin frig, era o zi f geroasa, am simtit ca imi ingheata spatele in partea superioara. Dupa putin timp au inceput dureri in articulatiile oaselor de la baza gatului, de data aceasta porneau din articulatie si noste dureri ca intepatura de ac, in jos spre piep. Nu treceau cu colagen si antiinglamatoarele date. Dupa o vreme au incetat. Apoi mi se umflau mainile noaptea, dimineata isi reveneau. Am mers si la neurolog, am facut rmn la cap care a iesit bine. Am slabit, nu aveam pofta de mancare, un gust metalic in gura, nu aveam putere in muschii picioarelor. M-am pus usor pe picioare cu stresul, apoi m-a pocnit covidul. Antibiotice mult timp ca nu imi trecea febra, printre care azitrox. Dupa el dureri la articulatiile gatului, care trosneau. Am luat medrol recomandat de pneumolog, mi-a fost bine atunci. In timpul covid am simtit dureri in multe articulatii ale corpului care nu ma suparau pana atunci si furnicaturi in pielea de pe maini, pometi si in spatele urechii. Mi-au trecut dupa o vreme. Am mers iar la reumatolog caci incepusera dureri in degete la maini si picioare, umar, in articulatii si oase. Mi-a zis ca e artrita reumatica cu osteofitoza de data aceasta.
0
09-01-2022, ora 19:08
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Osteofitul este reactia de auto-protectie a unei articulatii distruse.
Osteofitul NU produce durere, ci protejeaza articulatia de durere, prin blocarea acesteia.
Prin urmare, logic, osteofitul nu este nici o cauza a durerii, dar nici un obiectiv de tratament: simpla indepartarea a osteofitului determina accelerarea ritmului de distrugere a articulatiei.
Diferenta dintre artroza si artrita este foarte clara:
- artrita (de tip auto-imun) este o boala a sangelui (boala reumatologica), care afecteaza organele interne si articulatiile;
- artroza reprezinta o distrugere a articulatiei de tip mecanic (uzura prin supra-solicitare). Artroza nu este o boala a sangelui (precum artrita), ci se manifesta izolat, in cazul articulatiilor uzate (distruse).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
0
09-01-2022, ora 20:20
Mihaela_M80
Nu este medic/terapeut
Mihaela_M80
Multumesc frumos pt raspuns, dnul doctor!
Ce ma nelinisteste este ca acum imi trosneste toata coloana la miscari, am niste dureri groaznice ca un fel de intepaturi pe sub piele, au pornit de langa coloana spre extremitati, apoi au coborat in zona lombara, pe picioare si pe gat, sub piele. Nu stiu cu ce sa le asociez, de la ce apar, dar sunt insuportabile si nu stiu ce sa fac in acest caz. Articulatia unde apare osteofit intai se simte slabita, trosneste la orice miscare, apoi apare osteofit. Deci aveti mare dreptate, medicul reumatolog nu mi-a explicat nimic. Dar intr-un an mi se uzeaza toate articulatiile corpului? In ian 2021 a aparut primul osteofit... Acum simt slabiciune la coloana( trosneste), la genunchi, solduri, umeri, mijloc, cot. Mananc de toate, fac si putina miscare. Nu stiu daca alimentatia are legatura cu artroza sau cu acele intepaturi.
Am facut intre timp vaccinul anticovid, dupa el am simtit niste senzatii ca de gheata sub piele si vreo doua nopti efectiv mi-a inghetat mana intepata desi nu mi se mai intamplase vreodata, mai ales ca tin cald in casa. Nu glumesc, nu sunt razna( mi-am revenit psihic). Gheata de sub pielea mainilor a coborat in picioare cand am iesit si am facut miscare( 2 zile am stat in casa ca am facut febra).Au revenit furnicaturile pe pielea mainilor pt care medicul neurolog imi da niste pastilute care ajuta( neuropatii cred ca a spus ca sunt). Si dureri de cap mult timp dupa vaccin. Acum nu mai am furnicaturi, doar ca imi simt toate articulatiile trosnind, apar osteofite la alte degete, degetul.mic al mainii stangi face o miscare brusca la inchidere-deschidere. Dar ce ma fac cu durerile ca niste intepaturi groaznice de sub piele? Am facut EMG care a iesit bine, dar in acea perioada nu mai aveam spasmele musculare, nici intepaturile. Apar, apoi trec dupa o vreme, habar nu am de la ce.
La analize imi iese sideremia mai mare decat valoarea maxima, am 170 si maxim e 145. Feritina in schimb e normala, chiar micuta. Hematocritul putin marit. In rest vsh, factor reumatoid, proteina c reactiva, aslo, fibrinogen, -toate normale. Am facut recent si anticorpii pt borelia igg si igm ( recomandarea medicului neurolog) care au iesit pozitivi, dar la valoare micuta. Insa in ultimele luni nu m-a muscat vreo capusa.. se recomanda pe buletinul de analize sa fac western blot. Eu nu cred ca am borelioza..in ultimii ani nu am avut muscaturi de capuse si igm a iesit mai mare ca igg. Dar voi face si analiza aceea.
Exista posibilitatea ca intepaturile de sub piele sa fie provocate de alta boala? Ceva tot in sfera artritelor..nici nu stiu ce analize sa mai fac. Am citit pe net ca o boala gen artrita da rezultat fals pozitiv pt borelia. Mi-a zis ceva medicul internist la care am mers la inceput, de colagenoza, fibromialgie.. Am tiroida autoimuna dar cu atpo mic, iar tsh si ft3, ft4 bune. Sa merg la internist din nou? Sau la ce medic?E posibil ca un virus/ o bacterie sa imi atace articulatiile? M-au muscat capuse, dar nu in ultimii ani, m-au intepat tantari multi intr-o vara in urma cu vreo 2 ani si am avut o inundatie in bucatarie cu reziduuri de pe coloana de scurgere a chiuvetei inainte de toate aceste simptome. Dar probabil ca nu au legatura...
Poate nici faptul ca locuiesc de 17 ani intr-un bloc de 10 etaje deasupra caruia sunt 2 antene de telefonie mobila, nu are legatura..
Mama mea are si ea niste deformari la degetele mainilor de cativa ani, dar nu are dureri ca mine. Tatal meu are degetul inelar intepenit spre interiorul mainii intr-o pozitie fixa, nu il poate flexa. Uneori si mie imi intepenesc maxilarele sau ma dor daca mestec mai mult. Cred ca aceste lucruri au poate legatura. Ei s-au diagnosticat singuri: batranetea/reumatismul, fara analize si vizita la medici.
Multumesc mult pentru raspuns si imi cer scuze pt mesajele lungi. Va scriu in speranta unui sfat, nu pot sta cu aceste dureri despre care nu stiu carui medic sa ii mai vorbesc.
0
26-05-2022, ora 09:55
petru1978
Nu este medic/terapeut
petru1978
Mama mea in varsta de 72 an a facut tratament initial cu Metrotexat, dupa a facut tratament biologic cu perfuzii Revia, acum este in studi clinic pe niste pastile, dar problema este ca nu da rezultate si are dureri prin corp.
Chiar nu stiu ce sa mai facem cu ea, deoarece o dor toate articulatiile, dureri prin corp.
Daca ne puteti da un sfat.
Tratamentul nu atenueaza durerile.
0
27-05-2022, ora 11:23
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Trebuie sa discutati, impreuna cu reumatologul, oportunitatea unui alt tratament.
Exista multe posibilitati terapeutice la ora actuala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
0
27-05-2022, ora 14:11
petru1978
Nu este medic/terapeut
petru1978
Problema este ca medicul reumatolog a zis ca nu prea are ce sa ii mai dea.
Nu stiu de ce dar este c-am greu de abordat si discutat cu el.

Imi puteti recomanda un medic specialist bun? Chiar din Bucuresti daca este.

Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
1707 comentarii 1 2 ..... 56 57

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.