poliartrita reumatoida

01-09-2014
nicol45
Nu este medic/terapeut
nicol45
rog interpretare rezultat analize test pepid ciclic citrulian 2, 8U/ml- ce inseamna asta.va multumesc
2 comentarii
0
13-09-2014, ora 16:36
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Analizele mentionate nu au o semnificatie intrinseca, ci trenuie analizate in contexul datelor personale, al evolutiei afectiunii, al examinarii clinice, al tratamentului efectuat etc.
Prin urmare, numai reumatologul D-voastra va poate raspunde avizat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
0
22-10-2014, ora 15:48
i.gesculescu
Nu este medic/terapeut
i.gesculescu
Bună ziua dragi suferinzi şi distinşi medici,
Mă numesc Gesculescu(fără importanţă)am şi eu o serioasă boală de care numai cine-o are ştie cu adevărat umilinţele şi suferinţa;este vorba de o poliartrită reumatoidă.
Această boală mi-a diagnosticat-o la Cluj clinica lll, prin anul '987, am urmat tratament cu ketazol inj.vreo trei luni.
Ăcesta a fost doar începutul, au urmat:Bucureştiul cu Institutul de Metodologie şi Reumatologie, apoi Sp.Universitar, Foişor(proteză de şold)Recuperare Cluj, Mangalia, Techirghiol, Amara, Suceava.
Nu vreau să vă plictisesc, în final sunt un bolnav ce stă imobilizat la pat de vreo zece şi...ani cu toate tratamentele ce nu mi-au ajutat aroape deloc.Dacă medicii de familie ar avea puţin mai multă grijă de aceşti bolnavi (cu umilinţele sale cu dureri de zi şi noapte dar cu vise, dragoste sentimente mai mult închipuite), pentru ai informa la timp sau a le completa dosarele spre aprobare în comisii pentru medicaţie din noua generaţie ("Anti- Tnf").Doresc şi eu ca toţi ceilalţi, să-ncerc marea cu degetul.Mai am şi o altă situaţie de rezolvat, şi vă-ntreb ce să fac cu genunchii mei blocaţi în flexie ?Aştept răspunsuri de la oameni dragi şi buni.Vă iubesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.