pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?

Astazi am avut primele semne de menstruatie din luna asta (cateva picaturi)si am facut dragoste cu iubitul meu desi le-am vazut. La final prezervativul s-a rupt si si-a dat putin drumul in mine. Exista riscul sa fi ramas insarcinata? Si daca da ce solutie as avea in a amana momentul de a fi mamica?
4 comentarii

Depinde care e lungimea ciclului tau... dar oricum, parerea mea, care e neavizata, este ca nu ai cum sa ramai in timpul menstruatiei. Daca insa ti e frica sau vor mai exista astfel de situatii, exista pastila de a 2 a zi, postinor 2 !!!

Am ciclu foarte regulat imi vine menstruatia in fiecare luna pe aceasi data sau cu o zi inaite sau cu o zi dupa mai mult nu oscileaza si ma tine aproximativ 5zile. Desi aseara mi s-a intamplat povestea de mai sus sunt pe menstruatie in mod normal. Pot lua pastila de a doua zi daca sunt pe menstruatie?

Inseamna ca ciclul tau nu are o durata mai mica de 28 de zile, deci nu iti face probleme. Poti sa o iei, sigur, dar eu zic ca nu are rost sa o iei degeaba pentru ca nu e chiar sanatoasa... aia sa o iei cand se intampla sa lase in tine si esti in perioada fertila !!!

Multumesc de raspuns.am intrat ieri la o farmacie si i am povestit farmacistei si mi a spus si ea acelasi lucru.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 4poti ramane insarcinata daca esti virgina?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 7poate ramane insarcinata?
- 3ne-am jucat in perioada mea fertila, ce riscuri sunt?:(
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 4oare e semn de sarcina? Doamne ajută!!!
- 3sarcina?
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 1Sunt insarcinata?
- 3sarcina sau nu?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 0Ajutati-ma: prezervativ rupt
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: