Pot sa fiu însărcinată?

Buna ziua, întrebarea mea pentru dumneavoastră este următoarea : am făcut ddragoste cu iubitul meu dar am făcut-o neprotejati, dar nu cred ca a scăpat in mine pentru ca a ejaculat pe mine nu in mine si nu cred ca s-a scăpat deoarece cred ca s-ar fi agitat si el, ţin sa Menţionez ca are 28 de ani. Nu am simptome specifice doar o Greaţa dar eu am si probleme cu stomacul si deaceea nu stiu ce concluzie sa iau, am mai avut câteva dureri minore de burta vreo 2 zile dar altceva nimic mai mult. Se poate sa fi rămas însărcinată?
5 comentarii

Buna Oanamariacimpean,
Raspunsul scurt este: da, poti ramane insarcinata. Practic ai avut contact sexual neprotejat, iar metoda coitului intrerupt (ejaculare in afara) este o metoda "preistorica" si nu este indicata cuplurilor pentru care o sarcina ar fi incomoda/nedorita/catastofa din cauza eficientei scazute. Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact. Sunt atat de multe metode contraceptive la indemana oricui, de ce sa stai cu stresul asta dupa fiecare contact?
Raspunsul scurt este: da, poti ramane insarcinata. Practic ai avut contact sexual neprotejat, iar metoda coitului intrerupt (ejaculare in afara) este o metoda "preistorica" si nu este indicata cuplurilor pentru care o sarcina ar fi incomoda/nedorita/catastofa din cauza eficientei scazute. Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact. Sunt atat de multe metode contraceptive la indemana oricui, de ce sa stai cu stresul asta dupa fiecare contact?

cam, care ar fi sansele de a ramane? pe moment nu m-am gandit ca e foarte mare riscu din moment ce nu a ejacukat in mine, dar dupa am luat in calcul aceasta "posibilitate" si imi e tare frica sa nu fi ramas insracinata, ce as putea face. am avut contactul de aproximati o saptamana jumate, va multumesc!

Acum nu mai ai ce face decat un test de sarcina la momentul potrivit. E greu sa estimez un risc in procente (x%), dar care ar fi diferenta intre 5% sau 50% daca chiar tu esti intre cei 5% la care se instaleaza o sarcina?

Cam cand ar trebui sa fac testul de sarcina ?

La 3 saptamani de la contactul respectiv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 4sunt disperat.. poate fi insarcinata?
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 8Insarcinata sau nu?
- 2pot ramane insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 2Este posibil asa ceva?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 5Sarcina?
- 0Beta hcg 52, 6. Insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: