Pot sa fiu însărcinată?

Buna ziua, întrebarea mea pentru dumneavoastră este următoarea : am făcut ddragoste cu iubitul meu dar am făcut-o neprotejati, dar nu cred ca a scăpat in mine pentru ca a ejaculat pe mine nu in mine si nu cred ca s-a scăpat deoarece cred ca s-ar fi agitat si el, ţin sa Menţionez ca are 28 de ani. Nu am simptome specifice doar o Greaţa dar eu am si probleme cu stomacul si deaceea nu stiu ce concluzie sa iau, am mai avut câteva dureri minore de burta vreo 2 zile dar altceva nimic mai mult. Se poate sa fi rămas însărcinată?
5 comentarii

Buna Oanamariacimpean,
Raspunsul scurt este: da, poti ramane insarcinata. Practic ai avut contact sexual neprotejat, iar metoda coitului intrerupt (ejaculare in afara) este o metoda "preistorica" si nu este indicata cuplurilor pentru care o sarcina ar fi incomoda/nedorita/catastofa din cauza eficientei scazute. Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact. Sunt atat de multe metode contraceptive la indemana oricui, de ce sa stai cu stresul asta dupa fiecare contact?
Raspunsul scurt este: da, poti ramane insarcinata. Practic ai avut contact sexual neprotejat, iar metoda coitului intrerupt (ejaculare in afara) este o metoda "preistorica" si nu este indicata cuplurilor pentru care o sarcina ar fi incomoda/nedorita/catastofa din cauza eficientei scazute. Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact. Sunt atat de multe metode contraceptive la indemana oricui, de ce sa stai cu stresul asta dupa fiecare contact?

cam, care ar fi sansele de a ramane? pe moment nu m-am gandit ca e foarte mare riscu din moment ce nu a ejacukat in mine, dar dupa am luat in calcul aceasta "posibilitate" si imi e tare frica sa nu fi ramas insracinata, ce as putea face. am avut contactul de aproximati o saptamana jumate, va multumesc!

Acum nu mai ai ce face decat un test de sarcina la momentul potrivit. E greu sa estimez un risc in procente (x%), dar care ar fi diferenta intre 5% sau 50% daca chiar tu esti intre cei 5% la care se instaleaza o sarcina?

Cam cand ar trebui sa fac testul de sarcina ?

La 3 saptamani de la contactul respectiv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 3sunt insarcinata?
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 4Sunt insarcinata daca?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 2As putea fi insarcinata?
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 10gravida?
- 1Pot fi insarcinata?
- 1Sarcina?
- 5Sarcina?
- 4Ajutor - Este posibil ca ea sa fii ramas însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: