Pot sa fiu însărcinată?

Buna ziua, întrebarea mea pentru dumneavoastră este următoarea : am făcut ddragoste cu iubitul meu dar am făcut-o neprotejati, dar nu cred ca a scăpat in mine pentru ca a ejaculat pe mine nu in mine si nu cred ca s-a scăpat deoarece cred ca s-ar fi agitat si el, ţin sa Menţionez ca are 28 de ani. Nu am simptome specifice doar o Greaţa dar eu am si probleme cu stomacul si deaceea nu stiu ce concluzie sa iau, am mai avut câteva dureri minore de burta vreo 2 zile dar altceva nimic mai mult. Se poate sa fi rămas însărcinată?
5 comentarii

Buna Oanamariacimpean,
Raspunsul scurt este: da, poti ramane insarcinata. Practic ai avut contact sexual neprotejat, iar metoda coitului intrerupt (ejaculare in afara) este o metoda "preistorica" si nu este indicata cuplurilor pentru care o sarcina ar fi incomoda/nedorita/catastofa din cauza eficientei scazute. Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact. Sunt atat de multe metode contraceptive la indemana oricui, de ce sa stai cu stresul asta dupa fiecare contact?
Raspunsul scurt este: da, poti ramane insarcinata. Practic ai avut contact sexual neprotejat, iar metoda coitului intrerupt (ejaculare in afara) este o metoda "preistorica" si nu este indicata cuplurilor pentru care o sarcina ar fi incomoda/nedorita/catastofa din cauza eficientei scazute. Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact. Sunt atat de multe metode contraceptive la indemana oricui, de ce sa stai cu stresul asta dupa fiecare contact?

cam, care ar fi sansele de a ramane? pe moment nu m-am gandit ca e foarte mare riscu din moment ce nu a ejacukat in mine, dar dupa am luat in calcul aceasta "posibilitate" si imi e tare frica sa nu fi ramas insracinata, ce as putea face. am avut contactul de aproximati o saptamana jumate, va multumesc!

Acum nu mai ai ce face decat un test de sarcina la momentul potrivit. E greu sa estimez un risc in procente (x%), dar care ar fi diferenta intre 5% sau 50% daca chiar tu esti intre cei 5% la care se instaleaza o sarcina?

Cam cand ar trebui sa fac testul de sarcina ?

La 3 saptamani de la contactul respectiv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 4credeti ca sunt insarcinata?
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 12Pastila de a doua zi
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 4sunt insarcinata?!
- 9Sunt gravida?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 3Sarcina posibila
- 0E posibil sa ramana gravida?
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 2Exista risc de sarcina ?
- 3Sex neprotejat
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: