Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros

As vrea sa imi ofere cineva cateva raspunsuri...Am 21 de ani si pana acum nu am prea avut probleme cu dintii {mici carii plombate la timp} acum cateva luni mi-a picat o plomba de la o masea si nu am acordat importanta deoarece era doar un coltisor...zilele trecute a inceput sa ma doara ingrozitor si am luat ketorol ca sa treaca...m-a lasat durerea dar peste noapte mi s-a umflat foarte tare toata partea...acum arat ingrozitor si am un discomfort continuu...am mers la medic si mi s-a spus ca am puroi si pt a rezolva problema trebuie sa mi se faca o incizie si sa dreneze puroiul.Problema e ca niciodata nu am trecut prin asa ceva si toti imi spun ca doare ingrozitor...ce m-ati sfatui sa fac?sa iau in continuare antibiotice ca sa se traga puroiul sau sa accept incizia?doare tare?:p Va multumesc :)
5 comentarii

1. Ia antibioticul in continuare
2. incizia se face sub anestezie...
3. durerea...depinde de tipul de colectare a puroiului.poate sa nu doara absolut deloc(daca e mic) sau poate sa doara(daca e mare) dar nu intr-atat cat sa tesperi si dureaza fff putin
4. in afara de incizie trebuie facut si drenajul puroiului prin dinte
Sper ca ti-am explicat cata de cat despre asta...NU TE SPERIA !!!
2. incizia se face sub anestezie...
3. durerea...depinde de tipul de colectare a puroiului.poate sa nu doara absolut deloc(daca e mic) sau poate sa doara(daca e mare) dar nu intr-atat cat sa tesperi si dureaza fff putin
4. in afara de incizie trebuie facut si drenajul puroiului prin dinte
Sper ca ti-am explicat cata de cat despre asta...NU TE SPERIA !!!

te rog spunemi si mie ce antibiotic folosesti?sunt in acceasi situatie si mie frica de incizie am luat oxa de 500 iar acum folosesc dalacin c tot un antibiotic mai puternic am umflatura localizata sub barbie sper sasi dea drumul puroiul

Iti sugerez sa mergi la un medic si sa nu stai pentru ca infectia ta poate sa se extinda catre portiunea de sub limba si apoi poate sa devina o adevarata urgenta.S-ar putea ca incizia sa nu mai fie o necesitate in cazul in care puroiul "o sa curga prin dinte", asta dupa ce se scoate nervul.

va rog orice dar fara medici o sa mai incerc cu antibiotic pentru ca am consultat un medic iar abcesul nu e inca adunat trebuie sa mai iau antibiotic daca stiti si injectii spuneti le fac desi mie frica de ace dar la spital nu

de la farma antibioticele se dau doar cu RETETA!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere la presiune molar plombat
- 14Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)
- 5Dorm cu dintii stransi
- 9infectie la masea
- 4masea, dureri dentare, fata amortita... si dureri de ochi
- 3Durere masea aflata in tratament dupa infectie
- 6Masea umflata dupa plombare
- 3Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
- 11Masea innegrita dupa plombare definitiva!!!ce trebuie sa fac????
- 0Imi apar foarte multe afte
- 3Durere surda
- 1durere de dinti de la o infectie care se muta de la unul la altul
- 7Puroi la incisiv
- 2Puroi la masea... nu vreau extractie ci doar un tratament
- 1inflamatie la masea, punga de puroi
- 4Afta recidivanta
- 2Durere de dinti la plombe interdentare
- 3Durere de masea
- 1Durere dinte fara carie
- 2Gura
Mai multe informații despre: Aftele bucale Plombele dentare Cariile dentare durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: