Problema ciudata cu gatul

Am fost racit, am avut o viroza respiratorie pe care am tratat-o prin medicamentele recomandate de medicul de familie(eurespal si antibiotic 5 zile), insa am o problema foarte ciudata cu toate ca starea mea de sanatate s-a ameliorat, imi simt gatul imflamat cu toate ca nu mai sunt rosu in gat, si am un fel de flegma pe faringe, care nu o pot elimina in nici un fel, imi provoaca o stare de disconfort total pentru ca am senzatia de a inghiti in continu. De la ce ar putea sa fie sinuzita nu cred ca am deoarece nu ma doare capul, si nu simt presiuni in zona frontala, iar o gastrita se exclude deoarece nu am avut niciodata probleme de genul cu toate ca nu sunt sigur. Vreau sa precizez ca 'flegma pe faringe' o am de mai mult timp, dar am ignorat-o dar acum am senzatia ca s-a agravat ca un fel de secretie din nas.
1 comentarii

o viroza afecteaza toate mucoasele tractului respirator si inflamatia cedeaza complet in 3 saptamani
doar febra dispare in 3-5 zile
asa ca citeste tot ce sa scri sdespre FARINGITE si faci acele tratamente locale si tii regim alimentar
doar febra dispare in 3-5 zile
asa ca citeste tot ce sa scri sdespre FARINGITE si faci acele tratamente locale si tii regim alimentar

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 59jena in gat
- 124os de peste
- 12Ganglioni mariti
- 50senzatie de corp strain in gat
- 10Ma deranjeaza gatul
- 140infectie in gat
- 4cancer la gat ?
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 9Rana in gat
- 1Senzatie ciudata in gat
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 8Secretii in gat, ca samantana
- 7Sunt foarte speriata de cand am aflat de galma la gat. Ajutati-ma!
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 1viroza de 3 saptamani
- 1Jena în gat
- 3gat iritat noaptea
Mai multe informații despre: Virozele respiratorii gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: