problema cu mucoasa bucala

27-11-2010
loara
Nu este medic/terapeut
loara
Buna ziua, d-le Doctor, am si eu o problema, si nu am pe cine sa intreb si am inceput sa devin paranoia.Am de cativa ani, nu mai stiu exact, de cand, de-o parte si de alta a mucoasei bucale cate o mica umflatura, una pe un obraz cealalta pe celalat obraz, daca trag o linie imaginara dintr-o parte in alta a gurii, cele 2 umflaturi sunt situate exact in aceeasi pozitie.ce poate sa fie ?va multumesc frumos si va doresc o zi placuta
4 comentarii
0
27-11-2010, ora 23:41
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Alte acuze? Dureri? Localizarea umflaturilor?
0
28-11-2010, ora 17:24
loara
Nu este medic/terapeut
loara
Buna ziua, nu ma dor, deloc, si probabil le am de foarte mult timp, sunt situati exact in aceleasi locuri, pe mucoasa bucala de sus inspre maselele din spate.si am intrebat pe toata lumea daca are asa ceva, marea majoritate au.deci nu ar trebui sa ma panichez atat..umflaturile au culoarea mucoasei bucale, parca sa zic putin mai rosiatice, nu sangereaza si nici nu fac puroi.Va multumesc frumos
0
28-11-2010, ora 18:42
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
:)

Sint orificiile glandelor salivare.
0
28-11-2010, ora 20:42
loara
Nu este medic/terapeut
loara
Va multumesc, credeam ca sunt nebuna, sau cel putin mai aveam un pic si deveneam.Va multumesc frumos, multa sanatate, va doresc
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul