problema cu o masea

Buna seara. Am si eu o problema miercurea trecuta mi-am pus pentru prima oara o plomba la o masea. O saptamana am stat cu medicament in masea pana mi-a pus plomba si sambata mi-a cazut. Marti m-am dus si mi-a pus din nou plomba care azi a cazut din nou. Mentionez ca este vorba despre ultima masea de sus. As dori sa stiu o parere despre aceasta problema. Imi este cam frica sa ma mai duc la aceasi doctora ca sa nu imi cada iar.
7 comentarii

Cred ca cel mai indicat ar fi sa schimbi stomatologul...

Pai clar o sa il schimb pentru ca nu imi convine sa imi cada plomba si sa ma tot duc. :(

Daca este vorba de maseaua de minte, de multe ori este greu de lucrat pe ea.
In multe situatii este mai bine de scos decit de tratat (ma refer doar la maselele de minte), dar decizia se ia in functie de mai multi factori.
In multe situatii este mai bine de scos decit de tratat (ma refer doar la maselele de minte), dar decizia se ia in functie de mai multi factori.

nu este maseaua de minte este maseaua dinaintea celei de minte.

Ok.
Pot sa spun doar ca o plomba nu are voie sa pice la citeva zile de la aplicare. Nici macar la citeva luni.
Pot sa spun doar ca o plomba nu are voie sa pice la citeva zile de la aplicare. Nici macar la citeva luni.

am fost pe 27 ianuarie la alt doctor stomatolog si mi-a spus ca maseaua nu era curatata si din cauza asta a tot cazut plomba. Mi-a curatat acolo locul si mi-a refacut peretele maselei cu o foita din numai stiu ce material inainte de a pune plomba.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9posibil infectie?
- 6tratament pentru un molar: coronita?
- 4este oare normal sa simt o asemenea durere dupa plomabre?
- 7Abces dentar
- 6durere insuportabila de masea, iau tratament dar nu m-a lasat deloc
- 8Care e durata de viata a unei plombe?
- 5intepatura puternica in masea.. are vreo legatura cu avionul (inaltimea)?
- 0plombe innegrite in scurt timp
- 5durere postextractie molar
- 8rezectie apicala + infundarea narii pe partea cu maseaua
- 5masea cu infectie (puroi) extractie
- 9Scoatere nerv + curatare + plomba + radiografii = 500+ RON ??
- 17Sinuzita! Ajutor! Probleme si cu maseaua
- 1dinti plombati
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 0Bruxism vs. plomba mai veche
- 1Problema masea cariata
- 1Problema molari de minte
- 3Plombă ruptă puțin
Mai multe informații despre: Plombele dentare molarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: