problema gingii

13-11-2009
cosminmitroi
Nu este medic/terapeut
cosminmitroi
Am o problema care a ajuns sa ma aduca la disperare. Nu stiu ce sa mai fac. Am avut o problema cu o masea, mi s-au scos nervii, s-au curatat canalele, si mi s-a pus o coronita de ceramica. Asta era acum vreo 3-4 luni. De atunci, mi-a ramas un spatiu intre dintele cu lucrare, si cel alaturat, si cand mananc, imi intra mancare acolo, si mor de durere de gingie(gingia este si putin vanata in jurul coronitei). Durerea se calmeaza dupa cateva ore, dar cand mananc din nou... Am zis ca o sa mananc in cealalta parte, dar am avut si acolo o problema, si mi s-a pus o plomba, si acum am aceeasi problema si acolo(spatiu intre dinti, gingie rosie, imi intra mancare in gingie, etc). Exista vreo solutie? Ce pot face? Medicul meu stomatolog mi-a zis ca nu stie ce sa imi faca :(( Ajutor va rog, am slabit vreo 5Kg de atunci, ca nu mai pot manca bine.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul