Problema incheietura palma
Acum 8 luni am cazut la patinuar, am pus mana dreapta sa atenuez socul, lovind cu podul palmei gheata.
Pe moment mi s-a umflat incheietura, iar mobilitatea s-a redus semnificativ. Am purtat o fasa timp de 2 saptamani, incercand sa tin incheietura nemiscata. Am folosit si Fastum Gel. Totusi mi-am continuat antrenamentele de kickboxing si sala, deoarece incheietura nu ma durea decat daca o indoiam.
In timp mi-am recapatat mobilitatea dar acum trosneste ceva acolo, plus ca am o durere de intensitate mica cand o misc la extrem. De o luna am facut pauza de la sala, si de atunci am observat ca e ceva acolo.
Puteti sa-mi dati niste sfaturi ?
Pe moment mi s-a umflat incheietura, iar mobilitatea s-a redus semnificativ. Am purtat o fasa timp de 2 saptamani, incercand sa tin incheietura nemiscata. Am folosit si Fastum Gel. Totusi mi-am continuat antrenamentele de kickboxing si sala, deoarece incheietura nu ma durea decat daca o indoiam.
In timp mi-am recapatat mobilitatea dar acum trosneste ceva acolo, plus ca am o durere de intensitate mica cand o misc la extrem. De o luna am facut pauza de la sala, si de atunci am observat ca e ceva acolo.
Puteti sa-mi dati niste sfaturi ?
1 comentarii
ar fi bine sa consultati un ortoped si sa fie facute radiografii pentru excluderea unei fracturi
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 34zgomot asemanator cu scartiitul parchetului
- 11Durere deget picior
- 5fractura baza metartas III, picior stang
- 5tendinita?
- 14as vrea sa ma jutati daca se poate cu un diagnostic, cu un tratament pentru aceste analize.
- 20Dureri si cracmente articulare
- 3inflamare articulatii
- 4Tumefierea articulatiilor
- 5Dureri bazin si picioare
- 5fractura decolare tip2 harris extremitate distala radius stang in to
- 0Durere articulatii solduri dupa alergare usoara
- 4durere coate si antebrate simetrice
- 10articulatii dureroase
- 21Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 1NAFC
- 2Dureri articulatii
- 0Dureri articulare si nu numai
- 2Durere de articulații si mâncărime la tălpi.
- 2Dureri generale articulatii mari, mici
Mai multe informații despre: Articulatiile dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: