Problema incheietura palma

Acum 8 luni am cazut la patinuar, am pus mana dreapta sa atenuez socul, lovind cu podul palmei gheata.
Pe moment mi s-a umflat incheietura, iar mobilitatea s-a redus semnificativ. Am purtat o fasa timp de 2 saptamani, incercand sa tin incheietura nemiscata. Am folosit si Fastum Gel. Totusi mi-am continuat antrenamentele de kickboxing si sala, deoarece incheietura nu ma durea decat daca o indoiam.
In timp mi-am recapatat mobilitatea dar acum trosneste ceva acolo, plus ca am o durere de intensitate mica cand o misc la extrem. De o luna am facut pauza de la sala, si de atunci am observat ca e ceva acolo.
Puteti sa-mi dati niste sfaturi ?
Pe moment mi s-a umflat incheietura, iar mobilitatea s-a redus semnificativ. Am purtat o fasa timp de 2 saptamani, incercand sa tin incheietura nemiscata. Am folosit si Fastum Gel. Totusi mi-am continuat antrenamentele de kickboxing si sala, deoarece incheietura nu ma durea decat daca o indoiam.
In timp mi-am recapatat mobilitatea dar acum trosneste ceva acolo, plus ca am o durere de intensitate mica cand o misc la extrem. De o luna am facut pauza de la sala, si de atunci am observat ca e ceva acolo.
Puteti sa-mi dati niste sfaturi ?
1 comentarii

ar fi bine sa consultati un ortoped si sa fie facute radiografii pentru excluderea unei fracturi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Psoriazis si dureri articulare!
- 4picior plat sau articulatia genunchiului cu probleme?
- 10articulatiile piciorului
- 9cred ca e artrita
- 4Articulatia coxofemurala
- 5Dureri articulare cam de 2 ani + dureri si umflaturi la genunchi
- 5Probleme cu incheieturile.. semn de reumatism?
- 3am 32 de ani si sufar de dureri de articulatii
- 4fisura incheietura... in urma unei cazaturi cu bicicleta
- 8DURERE INCHEIETURA MANA DREAPTA
- 3dureri de articulatii
- 3inflamare os, articulatie fara cauza
- 1Dureri acute de maini si picioare
- 2durere la incheietura de sus a piciorului stans
- 3Durere incheietura mana dreapta si arsura pe os
- 12Articulatii dureroase
- 2dureri atroce de articulatii
- 11Durere incheietura.
- 7Durere la nivelul tuturor articulatiilor