Problema incheietura palma
Acum 8 luni am cazut la patinuar, am pus mana dreapta sa atenuez socul, lovind cu podul palmei gheata.
Pe moment mi s-a umflat incheietura, iar mobilitatea s-a redus semnificativ. Am purtat o fasa timp de 2 saptamani, incercand sa tin incheietura nemiscata. Am folosit si Fastum Gel. Totusi mi-am continuat antrenamentele de kickboxing si sala, deoarece incheietura nu ma durea decat daca o indoiam.
In timp mi-am recapatat mobilitatea dar acum trosneste ceva acolo, plus ca am o durere de intensitate mica cand o misc la extrem. De o luna am facut pauza de la sala, si de atunci am observat ca e ceva acolo.
Puteti sa-mi dati niste sfaturi ?
Pe moment mi s-a umflat incheietura, iar mobilitatea s-a redus semnificativ. Am purtat o fasa timp de 2 saptamani, incercand sa tin incheietura nemiscata. Am folosit si Fastum Gel. Totusi mi-am continuat antrenamentele de kickboxing si sala, deoarece incheietura nu ma durea decat daca o indoiam.
In timp mi-am recapatat mobilitatea dar acum trosneste ceva acolo, plus ca am o durere de intensitate mica cand o misc la extrem. De o luna am facut pauza de la sala, si de atunci am observat ca e ceva acolo.
Puteti sa-mi dati niste sfaturi ?
1 comentarii
ar fi bine sa consultati un ortoped si sa fie facute radiografii pentru excluderea unei fracturi
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri articulare
- 5menopauza, infectie genitala, dureri inghinale si dureri articulare
- 4Articulatia coxofemurala
- 9dureri de articulatii de cateva zile
- 1durere la incheieturile mainilor
- 14as vrea sa ma jutati daca se poate cu un diagnostic, cu un tratament pentru aceste analize.
- 13Trauma deget mare picior!
- 7Pocnitura la incheietura piciorului.. am avut putine dificultati de mers cam 2 saptamani
- 3inflamare os, articulatie fara cauza
- 6cand ma trezesc am piciorul intarit, simt ca se misca greu
- 2durere la incheietura de sus a piciorului stans
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 4durere mâna stângă
- 0Simptome articulare și interpretare analize
- 1Dureri de articulati la mainii si umeri.
- 0Dureri articulare genunchi si umeri
- 3Durere toate articulatiile, 30 ani
- 2Dureri la incheieturi.
- 2Sclerodermie difuza Scl70
Mai multe informații despre: Articulatiile dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: