Problema pe cicatricea de la rezectie apicala

10-10-2011
LoredanaBE
Nu este medic/terapeut
LoredanaBE
Buna ziua,

Acum cativa ani am avut nevoie de o rezectie apicala pe un incisiv principal. De ceva timp (aproximativ 2 luni) am observat ca din cicatrice se prelungeste in afara o punguta mica care uneori este umpluta cu o substanta albicioasa (cu tente slabe de galben). Nu este dureroasa, dar ma ingrijoreaza. As dori sa stiu ce se intampla acolo.

De asemenea, o masea de minte care era buna in luna mai a acestui an (cand am efectuat un control stomatologic), acum e plina de carii. Cum de s-a putut deteriora atata de rau intr-o perioada atat de scurta de timp? Cam din aceeasi perioada am inceput sa am permanent un gust ciudat in gura si halena, chiar si la cateva minute dupa ce ma spal pe dinti (inclusiv clatit cu apa de gura). E recomandata extractia in acest caz?

Va multumesc foarte mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul