Problema respiratie.
Buna ziua, cu stima am sa va spun si eu problema mea.In urma cu aprox.2 ani de zile am avut un accident de masina...am avut mai multe traumatisme printre care si coastele 7, 8, 9 rupte...totul a trecut s-au sudat...DAR, coasta din stanga a ramas putin in afara asta nu ma deranjeaza dar de la un timp am probleme la respiratie la cutia toracica in piept simt ca e ceva rupt sau neprins nu pot respira cum trebuie si daca ma intind trosneste cateodata acolo si daca apas ma inteapa si mana stanga daca o tin in aer cateva minute imi amorteste de exemplu daca fac efort sa ridic ceva simt ca imi intra pieptul inauntru si raman fara aer respir greu...ce poate fi ? trebuie sa fac o radiografie m-am si programat..dar in mare ce ar putea fi e nevoie de exercitii sau de vreun corset sa indrepte cutia toracica pentru ca si noapte am doar cateva pozitii de dormit care m-ar avantaja daca as dormi cum vreau eu dimineata m-as trezi ca respir greu pentru ca am dormit in pozitii nefavorabile...mentionez ca la plamani sunt absolut curat nu fumez..am plamani puternici am facut analize
1 comentarii
au luat vacanta toti doctorii??nu mai e nimeni pe aici sa imi raspunda si mie ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Probleme respiratorii
- 5nu pot respira
- 4de ce nu pot respira corect?
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 7respir foarte greu..astept un sfat raspuns cat mai repede..
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 7senzatie de gol respirator deasupra stomacului
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 7bloc partial de ramura dreapta
- 1Nu puteam sa respir cand m-am trezit din somn
- 1Respiratie cu portia!
- 3dificultati respiratorii de 2 ani
- 2probleme de respiratie
- 1zgomot respiratie
- 45Presiune in piept, nod in gat, greutate in respiratie.
- 7Respiratie grea
- 0Dureri in piept, dispnee si senzatie de arsura in zona sternului
- 4Probleme cu respiratia / jungi in partea dreapta a pieptului
- 8Testat pozitiv cu covid 19
- 6Ajutor, va rog! respir puțin mai greu și simțeam o presiune în zona inimii
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: