Problema respiratie.
Buna ziua, cu stima am sa va spun si eu problema mea.In urma cu aprox.2 ani de zile am avut un accident de masina...am avut mai multe traumatisme printre care si coastele 7, 8, 9 rupte...totul a trecut s-au sudat...DAR, coasta din stanga a ramas putin in afara asta nu ma deranjeaza dar de la un timp am probleme la respiratie la cutia toracica in piept simt ca e ceva rupt sau neprins nu pot respira cum trebuie si daca ma intind trosneste cateodata acolo si daca apas ma inteapa si mana stanga daca o tin in aer cateva minute imi amorteste de exemplu daca fac efort sa ridic ceva simt ca imi intra pieptul inauntru si raman fara aer respir greu...ce poate fi ? trebuie sa fac o radiografie m-am si programat..dar in mare ce ar putea fi e nevoie de exercitii sau de vreun corset sa indrepte cutia toracica pentru ca si noapte am doar cateva pozitii de dormit care m-ar avantaja daca as dormi cum vreau eu dimineata m-as trezi ca respir greu pentru ca am dormit in pozitii nefavorabile...mentionez ca la plamani sunt absolut curat nu fumez..am plamani puternici am facut analize
1 comentarii
au luat vacanta toti doctorii??nu mai e nimeni pe aici sa imi raspunda si mie ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Respiratie greoaie
- 1Dificultati la respiratie in acest timp geros.
- 2Probleme cu respiratia, va rog am nevoie de un sfat !
- 6nu pot sa respir adanc... Nu mai pot sa-mi umplu plamanii de aer la capacitatea lor
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 0ULTRACOD si probleme la respiratie
- 13Ma simt rau
- 2Nu imi pot umple plamanii cu aer, simt ca ma sufoc
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 3respiratie zgomotoasa
- 6nodul pulmonar plus ganglioni cu aspect sechelar retroperitoritoneali
- 2Usturime gat, piept, greutate respir.
- 1Lipsa de aer
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 1Afectiuni respiratorii si digestive, haraiala piept dupa o raceala puternica
- 6Ajutor, va rog! respir puțin mai greu și simțeam o presiune în zona inimii
- 0Cand trag aer in piept simt ca ma tine ceva in piept
- 1Sufocare la frig
- 0Probleme cu respirația va rog raspuns
- 5Respirație dificila de la creier/psihic?
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: