Probleme - abuz de masturbare

Buna seara, ma numesc Sebastian si am varsta de 23 de ani, am inceput sa fac abuz de sine(masturbare) de la varsta de 11-12 ani, tin sa spun Ca o faceam aproape zilnic si poate de mai multe ori intr-o zi, mi S-a spus de la mai multe persoane Ca am o minte de copil, am inceput sa am probleme. Cu vederea, cu memoria, sa nu mai fiu sociabil, am stari depresive si de anxietate, am. Incet at sa fac acest lucru, vreau sa stiu daca Mai este vreo cale de vindec are si ce pot sa fac.. Multumesc
2 comentarii

Tinere ca sa scapi de asa ceva trebue sa iei citeva decizii urgente. Presupun ca ai cosuri pe fata la greu, asta nu ai mai spus-o.
In timp o sa ai probleme cu potenta si mult mai multe probleme de care nici nu te gindesti. Dar sa revenim , tu trebue sa-ti gasesti o fata care trebue sa te inteleaga asa cum esti, sa ai relatii sexuale normale, nu masturbare (ONANIE). la inceput o sa fie f f greu pt tine dar incearca, numai asa iti vei reveni si vei deveni un om normal, fara MASTURBARE.
In timp o sa ai probleme cu potenta si mult mai multe probleme de care nici nu te gindesti. Dar sa revenim , tu trebue sa-ti gasesti o fata care trebue sa te inteleaga asa cum esti, sa ai relatii sexuale normale, nu masturbare (ONANIE). la inceput o sa fie f f greu pt tine dar incearca, numai asa iti vei reveni si vei deveni un om normal, fara MASTURBARE.

Nu, chiar nu am cosuri pe fata, dar vreau sa zic Ca nu ma simt bine, plus Ca am o durere de cap mereu pe Partea dreapta, o simt Ca o presiune

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 52masturbarea - a devenit o obsesie
- 4sotul meu se masturbeaza
- 9Poate imi spune cineva, daca se poate
- 6Impotenta, disfuctie erectila, masturbare precoce!
- 10masturbarea - efecte secundare
- 23masturbarea duce la infertilitate?
- 6masturbari frecvente
- 10mai sunt virgin?
- 5masturbarea imi influenteaza viata sexuala
- 4masturbare, ejaculare rapida
- 7Masturbare... NU DIN NOU! X( )
- 9probleme de ejacuare
- 4O problema cu masturbarea exesiva posibil ejaculare precoce..
- 9sunt insarcinata?
- 22Metode masturbare
- 6Pofte, masturbare, erectii dese
- 20Problema cu potenta.
- 0Pata rosie preput si inflamatie ata
- 2Masturbare rapidă
- 1Se apleacă când intra in vagin
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati