Probleme concentrare si altele

Buna ziua! De o luna prezint o senzatie de presiune in spatele capului, deasupra gatului. Am senzatia ca nu mi se oxigeneaza creierul, ca si cum as avea un bolovan acolo. Nu ma pot concentra, ma simt obosita. Uneori parca nu as fi eu, nu am energie! Facusem analizele de sange dar au iesit in regula. Imi pocneste gatul destul de rau, nu stiu ce sa fac. Am 22 de ani. Si nici cum nu pot sa revin la o viata plina de energie. Am si dureri in piept, la stern, care apar la torsiune sau la incordarea pieptului. Nu ma simt linistita cand ma vad asa, ma gandesc la toate bolile posibile grave.
1 comentarii

Buna. Ai reușit sa depășești aceste stări/senzații? Și eu ma confrunt cu ceva identic de 2 saptam și încerc sa reușesc sa le dau de cap… problema este cu nu sunt tot timpul, am momente când apar. Mi-ar placea sa îmi împărtășești dacă și cum ai rezolvat.
Multumesc !
Multumesc !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 26tulburarea de concentrare - nu lipsa - ce este?
- 5poate fi o problema din copilarie?
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 5sa fie boala psihica?
- 2Stari ciudate de 2-3 ani: vedere cu puncte, ameteala, greata, durere de cap, transpiratii, lipsa foc
- 3Probleme cu memoria, nu ma pot concentra, stari de depresie, oboseala, nervozitate
- 2Cum pot sa imi cresc capacitatea de concentrare si invatare ?
- 1Tulburări de memorie şi concetrare
- 1Stare oboseala si probleme concentrare
- 6Concentrarea, viteza de reactie scazuta
- 1Cebrium sau Acutil?
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 5Tulburari de concentrare
- 3Durere de cap constanta - un fel de presiune in partea din spate a capului si la frunte
- 5Deficit atentie, concentrare mare
- 11Am Anxietate? Va rog am nevoie de raspuns
- 2Bilomag forte ptr concentrare?
- 5De ce nu m-a ajutat deloc niciun supliment pentru concentrare și memorie?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare presiune la ceafa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: