Probleme cu articulatia mainii!
Buna ziua ! Cu un an in urma am avut un accident la antrenamentele de box, mina dreapta mi sa umflat in urma unei palituri, am fost la doctor si mi-o facut o interventie chirurgicala, din ea a esit mult singe si puroi, apoi mina mi sa desumflat dar mai era putin puroi.. Doctorul a hotarit sa-mi mai faca o incizie, si a facuto direct la articulatia osului metacarpian al 5. Peste ceva timp mam dus la doctor pentru ca la mina era niste roseata.. fachindumi din nou renghen mia spus ca am osteomelita. Mi-a facut 2 operatii, in prima operatie mia inlaturat 1 cm de os de iar peste 7 saptamini mi-a facut a 2 operatie care mi-a pus o bucata de os. Iar acum am o problema articulatia la degetul metacarpian al 5 nu lucreaza foarte putin.. se articuleaza foarte putin Adica nu lucreaza doar articulatia dintre osul metacarpian cu falangele degetelor. Ce sfaturi imi dati, ce tratamente ? Pentru ca fiind un fan al boxului nu ma pot antrena dincauza asta. Va rog foarte frumos ajutatima !
2 comentarii
Buna seara!
Din ceea ce ati explicat dv mai sus, nu se intelege exact problema, insa imi dau seama ca aveti o limitare de mobilitate la unul dintre degete. Sfatul meu este sa consultati un kinetoterapeut care, in urma evaluarii, poate sa va alcatuiasca un program de exercitii specifice problemei dv. Recuperarea necestita timp, rabdare si munca. Multa sanatate.
Cu stima,
Kinetoterapeut Marian Augustin
Din ceea ce ati explicat dv mai sus, nu se intelege exact problema, insa imi dau seama ca aveti o limitare de mobilitate la unul dintre degete. Sfatul meu este sa consultati un kinetoterapeut care, in urma evaluarii, poate sa va alcatuiasca un program de exercitii specifice problemei dv. Recuperarea necestita timp, rabdare si munca. Multa sanatate.
Cu stima,
Kinetoterapeut Marian Augustin
Buna din nou. Sa explic din nou problema : Am avut osteomelita la osul metacarpian al 5-lea, ca sa inlature aceasta mi-au taiat din metacarpian cca 0.5 -1 cm de os, apoi mia facut operatie si mi-a luat os de la bazin si mi-a pus la metacarpian.si iacta ca articulatia intre metacarpian si falange nu lucreaza.
Oricum mersi de sfat !
Oricum mersi de sfat !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70