Probleme cu deschiderea corecta a maxilarului

12-03-2014
Erdei Florentin
Nu este medic/terapeut
Erdei Florentin
Buna ziua! Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta cu un sfat, nu stiu dece nu imi pot deschide maxilaru cum trebuie adica il deschid foarte putin fata de cum ar fii normal, nu stiu ce sa fac unde sa merg, daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat v-as fi recunoscator, va multumesc!
3 comentarii
0
12-03-2014, ora 11:42
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Este important de stiu daca limitarea deschiderii gurii este recenta sau dureaza de ceva vreme, daca aveti si dureri. Sunt multiple cauzele posibile: de la eruptia unui molar de minte, de la un abces, de la patologie articulara etc. Cel mai bine mergeti la o sectie de chirurgie maxilo-faciala ( in Bucuresti gasiti pe Calea Plevnei) pentru o consultatie.
0
14-03-2014, ora 16:43
Erdei Florentin
Nu este medic/terapeut
Erdei Florentin
Buna ziua, da problema este veche si nu ii din cauza cresteri unui molar pur si simplu nu pot simt ca aia este limita de deschidere iar daca fortez ma doare ingrozitor, am si probleme cu gingia este foarte sensibila, se poate remedia problema ce spuneti? Va multumesc!
0
08-04-2014, ora 01:55
dr ada epistatu
Identitate neconfirmată
dr ada epistatu
Problema dvs.poate fi de cauza articulara sau a unui trismus(contractura musculara)declansata de un bruxism(stransul sau scrasnitul dintilor )in timpul noptii sau chiar in timpul zilei.Ambele cauze pot fi declansate de contacte incorecte intre dinti date la randul lor de inghesuiri dentare, de exemplu, sau de lucrari dentare incorecte din acest pct de vedere.Tot ele pot da si sensibilitatile gingivale pe care le aveti.
Sfatul meu este ca trebuie depistata corect cauza, si aici sunt multe de luat in calcul.In general situatiile de genul acesta sunt cautate si tratate superficial ceea ce duce la agravarea afectiunii.Trebuie tratata cauza pt ameliorarea sau rezolvarea situatiei date..
Cu stima, Dr Ada Epistatu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul