probleme cu dintii

16-03-2009
ionut85
Nu este medic/terapeut
ionut85
da asta e necazul meu.din lipsa banilor am tot amanat siam ajuns sa nu mai dorm deloc aproape, am dureri de inima uneori si nu ma mai pot concentra la invatat.am tot cautat sa ma tratez dar cum sunt un simplu student fara o baza materiala consistenta in bucuresti nu am indraznit sa apelez asa ca tot sper la un ajutor.am fost anul trecut la un medic dar cand am auzit tariful nu stiam unde e geamul sa fug si ma tot pansat, in cele din urma pansamentul a cazut si am ramas cu niste carri de toata frumusetea. cred ca a venit timpul sa ma apuk singur atat cat imi permit sa ma tratez dar va rog : AJUTOR(UN CABINET DE INCRDERE)PT STUNDENTIi.
1 comentarii
0
16-03-2009, ora 13:50
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Daca stai in campus regie/grozavesti este un cabinet..de fapt o policlinica (unde lucreaza studentii de la stoma) in spate la Maxx.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul