Probleme cu maselele

09-04-2011
Gumytzza
Nu este medic/terapeut
Gumytzza
Ok, stiu ca trebuie sa ma duc la dentist... ideea e... ce ma asteapta. Am 14 ani, 3 masele cariate. Premolarul primar, jos, e cariat la baza dintelui, deci imdiat dupa terminarea gingiei pana la jumatatea sa. A doua, adica ultima masea, inaintea celei de minte, pe partea stanga e cariata jumate, iar a treia, adica ultima masea inaintea celei de minte, partea dreapta este cariata mai putin dar incepe sa se agraveze. Ce se mai poate face in cazul meu?
1 comentarii
0
20-04-2011, ora 22:56
alin 25
Nu este medic/terapeut
alin 25
De 2 zile a inceput sa ma doare o masea plombata, penultima din mandibula din partea dreapta (am avut o mica carie, care mi sa pombat fara radiografie, acum 1 an jumatate) si s-a slabit la baza. Deasemenea mi s-a umflat gingia din spatele ultimei masele a mandibului din partea dreapta. Am luat agocalmin care mi-a calmat durerea dar nu stiu ce sa fac ca sa o opresc.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul